Kultura > Muzika

Ko ne POLUDI, nije NORMALAN: Brega otkrio kad je KONCERT "Bijelog dugmeta" u Beču

Legendarni YU sastav svira 12. novembra u Austriji u dvorani "Gasometar"

Izvor: K1info

06/11/2022 > 13:43

podeli vest:

Ko ne POLUDI, nije NORMALAN: Brega otkrio kad je KONCERT "Bijelog dugmeta" u Beču
Foto: K1info/Zoran Pahulja


Posle vesti da je kompozitor Goran Bregović imao malu nezgodu u Parizu, kada je pao sa bicikla i uganuo rame, javio nam se njegov dobar prijatelj iz menadžmenta i rekao da je sa slavnim kompozitorom sve u redu.

- Da, sve je sad u redu, doktori su brzo reagovali i namestili njegovo rame. Sada se još par dana oporavlja, pa već 10. novembra stiže u Beograd, gde će raditi na novom muzičkom materijalu - kažu ljudi iz menadžmenta.

- Uskoro će publika moći da uživa u njegovim novim pesmama, na čemu ubrzano radi u beogradskom studiju. Potom putuje u Beč sa svojim orkestrom. Tamošnja publika će biti oduševljena da ga vidi i čuje posle pet godina - kažu oni.

A evo kako Brega poziva svoju vernu publiku da prisustvuje koncertu u dvorani Gasometer u Beču, koji će biti održan 12. novembra.

- I Alen, i Tifa i ja jedva čekamo, Biće ludo... A ko ne poludi, nije normalan - u svom sitilu kaže Bregović.

 

 

U međuvremnu, Brega se prepušta novoj pasiji, a to je fudbal. On voli da pozove najbliže saradnike u svoj dom gde na velikom zidu sa projektora pušta utakmice Lige šampiona.

Nedavno je sreo fudbalera Juventusa Filipa Kostića i poželeo našoj reprezentaciji uspeh na predstojećem Mundijalu. Verujemo da neće propuštati nijedan važan meč, iako je zauzetiji sa koncertima nego ikada pre.

Interespvanje  za koncert koji će Brega imati sa Bijelim dugmetom je veliki, a biće održan u dvorani Gasometer u Beču.

 

 

 

 

Ostavite komentar