Kultura > Muzika

HARI MATA HARI u decembru na prvom velikom koncertu u MTS DVORANI

Hari uoči nastupa: Zadovoljstvo mi je što će moj 33. beogradski koncert biti u MTS dvorani, nekadašnjoj Dvorani Doma sindikata

Autor: K1 info

08/10/2022 > 10:27

podeli vest:

HARI MATA HARI u decembru na prvom velikom koncertu u MTS DVORANI
Foto: Edvin Kalić


Bosanska pop zvezda Hari Mata Hari, čije brojne hitove i dan danas pevuše sve generacije, nastupiće 16. decembra pred beogradskom publikom, prvi put u MTS dvorani, posle čak 32 održana koncerta u srpskoj prestonici.

Hari Mata Hari, koji je u svojoj karijeri održao više od 1000 koncerata, ovaj pažljivo pripremani zimski nastup izvešće ekskluzivno za Beograđane, u gradu u kom je punio sve veće dvorane od Sava Centra do Beogradske Arene.

Uoči nastupa Hari je ne krijući radost zbog susreta sa ovdašnjom publikom poručio:

- Neopisivo je zadovoljstvo i veoma me raduje susret sa beogradskom publikom u gradu u kome sam održao 32 koncerta. Radujem se publici i interakciji sa njima, koja je oduvek u Beogradu, moram priznati, bila posebna. Draga publiko, vidimo se u toplom muzičkom zagrljaju 16. decembra.

Hari Mata Hari tokom svoje višedecenijske karijere koja datira još od 1985. godine prodao je oko  pet miliona albuma, a njegove pesme su među najpoznatijim baladama u bivšoj Jugoslaviji.

Vlasnik je 15 studijskih albuma, kao i brojnih kompilacija, a među studijskim izdanjima su: "U tvojoj kosi“,  "Ne bi te odbranila ni cela Jugoslavija“, "Ja te volim najviše na svijetu“, "Volio bi' da te ne volim“,  "Strah me da te volim“, "Rođena si samo za mene", "Ostaj mi zbogom ljubavi","Ja nemam snage da te ne volim“,  "Baš ti lijepo stoje suze“, "Zakon jačega","Sreća“...

Hari Mata Hari predstavljao je Bosnu i Hercegovinu na Eurosongu 2006. održanom u Atini, gde je osvojio treće mesto, a učestvovao je i na brojnim festivalima među kojima su: 1986 - Jugovizija 1986. Hrvatski Radijski Festival 2002- Hrvatski Radijski Festival 2004 i mnogi drugi.

 

 

 

Ostavite komentar