Kultura > Muzika

MARIJA ŠERIFOVIĆ JE MENE IZABRALA, mislio sam da se ŠALI: MATIJA CVEK otkrio nepoznate DETALJE o hitu "POLA SUNCA"

U emisji „Kec na jedanaest“ na televiziji K1 Matija Cvek otkriva, kako je došlo do saradnje sa jednom od najboljih pevačica sa naših prostor

Izvor: K1info

Autor: Mina Duduković

24/11/2023 > 16:29

podeli vest:

MARIJA ŠERIFOVIĆ JE MENE IZABRALA, mislio sam da se ŠALI: MATIJA CVEK otkrio nepoznate DETALJE o hitu "POLA SUNCA"
Foto: Youtube PrintScreen/K1 Televizija


Hrvatski pop pevač Matija Cvek pažnju je privukao duetom sa Marijom Šerifović „Pola sunca“, koji je postigao neverovatan uspeh.

U emisji „Kec na jedanaest“ na televiziji K1 Matija Cvek otkriva, kako je došlo do saradnje sa jednom od najboljih pevačica sa naših prostora.

- Iskreno ja ne znam. Ona je mene pozvala telefonom i rekla "Ovde, Marija Šerifović". Prvo sam mislio da se šalila, ali nije. Došla je u Zagreb, upoznali smo se, slušali smo neke moje pesme i na kraju smo odlučili da će to biti pesma Baneta Opačića "Pola sunca". Meni je velika čast što me je odabrala za duet, definitivno je zahtevna pevački i mislim da je jedna od boljih pop pesama koje sam čuo u zadnje vreme – kaže Matija.

On  otkriva kako reaguje što ljudi govore da u nekim segmentima podseća na Tošeta Proeskog.

- Marijin menadžer mi je to rekao da ga neki moji završeci podsećaju na njega, što i nije čudo, jer sam ja jako voleo Proeskog i dan danas sam njegov veliki fan. Budući da sam ga slušao i upijao, možda se sada ja izražavam na taj neki način, pretpostavljam da je to normalno – kaže mladi i talentovani pevač.

On otkriva kako je pesma "Pola sunca" prigvaćena u Hrvatskoj.

- Pesma je prihvaćena fenomenalno i to je još jedna od pesma, koju ja na koncertima ne moram da pevam, već publika. To je sada njihova pesma – kazao je on.

Takođe, otkrio je i kako je došlo do saradnje sa Jelenom Rozgom:

- Isto je smešna priča, zvala me jedan dan i pitala da li želim da budem na njenom albumu. Ajde ti sad budi frajer i reci ne. Naravno da to nije dolazilo u obzir. Pristao sam, a onda me je pozbala da u Areni u Beogradu, zajedno sa njom otpevam numeru „Zar je ljubav spala na to“ – zaključio je Matija Cvek u emisiji "Kec na jedanaest".

Ostavite komentar