Kultura > Muzika

Novi bend, novi album i atmosfera za pamćenje: MILE KEKIN održao sjajan KONCERT u MTS dvorani

Bio je ovo koncert s mnogo novih muzičkih uzbuđenja koji će Beograd dugo pamtiti...

Izvor: K1info

02/11/2023 > 10:28

podeli vest:

Novi bend, novi album i atmosfera za pamćenje: MILE KEKIN održao sjajan KONCERT u MTS dvorani
Foto: Aleksandra Ignajtović


Mile Kekin živi novi život, uz novi bend i novi album, a u njega je uvrstio i sinoć održan, koncert u  MTS dvorani. Jake i raznovrsne emocije smenjivale su se na sceni i u publici, na raskršću novih hitova i starih dobrih pesama Mileta Kekina i Hladnog piva.

U sinergiji sa novim sastavom, vođen vajbom publike koja je sudeći po ovacijama, jedva dočekala druženje sa majstorom rokenrola, Kekin je praćen bendom, izveo ne samo pesme sa svog drugog solističkog albuma "Nežno đonom“, već i pesme starijeg datuma.

Foto: Aleksandra Ignajtović

 

Smenjivali su se tako hitovi : "Nije sve tako sivo", "Pitala si me", "Pjevajte nešto ljubavno", "Samo za taj osećaj", a pesme "Mala“, "Ratnik svjetla “ i "Guvernal“ koji su se uveliko odomaćile na muzičkim listama, odlično su primljene kod publike, koja je sve numere pevala u glas, od početka do kraja.

Veliko iznenađenje za publiku bilo je izvođenje numere "Atlantida", duet sa Bajagom, koju su kolege prvi put izvele zajedno uživo.

I posle izvođenja 30 pesama ove večeri, obistinilo se ono što je govorio Kekin o svom novom albumu,  a  publika je u interakciji sa autorom i bendom dokazala njegove reči "da se uz Nježno đonom može zapevati, zaigrati, nasmejati se, ali i zamisliti nad samim sobom".

Ostavite komentar