Kultura > Muzika

GIBONNI napunio BEOGRADSKU ARENU: "Poplava" EMOCIJA, PUBLIKA peva UGLAS

Ponovo je Beograd pokazao koliko voli ovog umetnika, baš kao što je to bilo i 2016. godine, kada je poslednji put nastupao u Areni

Izvor: K1info

20/10/2023 > 21:32

podeli vest:

GIBONNI napunio BEOGRADSKU ARENU: "Poplava" EMOCIJA, PUBLIKA peva UGLAS
Foto: ATA Images


Čuveni hrvatski umetnik Zlatan Stipišić poznatiji kao Gibonni večeras nastupa u beogradskoj Areni, koja je ispunjena do poslednjeg mesta.

Gibonni  se pred publikom pojavio malo posle pola devet, a dočekali su ga uz ovacije.

Čim su krenuli prvi taktovi pesme "Sreća", okupljeni su ustali i sa jednim od najpopularnijih regionalnih izvođača pevali njegove hitove.

Pevalo se uglas, a kako su se hitovi smenjivali, tako je i atmosfera bivala sve bolja i bolja. Sevali su i blicevi, budući da su fanovi želeli da imaju uspomenu sa koncerta.

Foto: ATA Images

 

- Ljudi moji, posle 11 godina isto vreme, isto mesto! Hvala vam što nas niste zaboravili i što ste tu! Hvala od srca, hvala lepo! - rekao je on okupljenima, pa je usledio veliki aplauz.

Nizao je numere koje su obeležile njegovu višedecenijsku karijeru, poput "Libar", "Nisi više moja bol", "Mirakul" i drugih.

Gibonni  je kao prvu gošću najavio Stefanie, što je publika odlično prihvatila. Pravo iznenađenje bila je Konstrakta. Ona je izvela pesmu "Tajna vještina", a kako je otkrila publici, to je prvi put da peva baladu pred tolikom publikom. 

Ponovo je Beograd pokazao koliko voli ovog umetnika, baš kao što je to bilo i 2016. godine, kada je poslednji put nastupao u Areni, pritom održavši tri koncerta. A prvi put je pred beogradskom publikom nastupio pre tačno 10 godina.

Gibonni će pred beogradskom publikom pevati i prekosutra veče, 22. oktobra, takođe u Areni.

Ostavite komentar