Kultura > Muzika

Rvanje oko mikrofona: Šta se zapravo dogodilo tokom pesme "Back in Black" na koncertu u čast Tejlora Hokinsa

U jednom trenutku je izgledalo da se Brajan Džonson (AC/DC) i Džastin Hokins (Darkness) doslovno otimaju o mikrofon

Autor: K1 info

09/09/2022 > 20:06

podeli vest:

Rvanje oko mikrofona: Šta se zapravo dogodilo tokom pesme "Back in Black" na koncertu u čast Tejlora Hokinsa
Foto: Twitter screenshot


Jedan od brojnih nezaboravnih momenata sa koncerta u čast preminulog Tejlora Hokinsa u Londonu u subotu 3. septembra bilo je gostovanje Brajana Džonsona i Larsa Urliha. Ali prilikom njihovog nastupa desilo se sumnjivo pojavljivanje na sceni Džastina Hokinsa, frontmena sastava Darkness.

Neki smatraju da je pokvario nastup tokom druge strofe AC/DC klasika "Back in Black", čak se u jednom trenutku rvao sa Džonsonom oko mikrofona. Međutim, Hokins je na na mreži Twitter objasnio šta se zapravo dogodilo.

"Trebalo je da ga razbiju u bekstejdžu zbog njegovog upada tokom "Back in Black"", ocenio je jedan korisnik. Ali neko mu je na to odgovorio: "Brajan ga je pozvao na binu!"

Na ovo se oglasio Hokins: "Da, deset sekundi pre dela sa AC/DC, Brajan mi je rekao da se pridružim u drugoj strofi "Back in Black". Nisam želeo to da uradim jer je nikada nisam pevao, ali Dejv Grol je rekao: "Ako ti Brajan kaže da uradiš nešto, onda to uradiš." Haha."

 

 

Volfgang Van Hejlen - koji je delio binu sa Hokinsom ranije tokom programa - rekao mu je: "Potpuno si u pravu! I razvalio si", ali je pevač na to odgovorio: "Haha, ne bih rekao! Da budem iskren, čini mi se da je Brajan Džonson samo hteo da me izvuče na scenu zbog smeha i da sebi omogući kratak predah za ostatak numere. Milsim da je uradio neverovatnu stvar i uvek sam srećan da pomognem kada je potrebno."

 

 

U nedavnoj epizodi njegove YouTube serije "Justin Hawkins Rides Again", pod nazivom "He Was a Friend", bubnjar sastava Darkness, Rufus Tejlor, prisetio se trenutka kada je pokojni kolega iz benda Foo Fighters predstavio njegov bend publici na Vembliju.

- Popeo se tamo i svi su urlali, a on je rekao: "Pa, hteli ste najbolje - ali dobijate Darkness!" I onda je otišao.

Ostavite komentar