Kultura > Muzika

GREŠKOM procurio NOVI singl Guns N' Roses, snimci sa društvenih mreža UKLONJENI na zahtev izdavača

Prvobitno je bilo najavljeno da će se "Perhaps" pojaviti 11. avgusta na striming platformama, ali razlozi za kašnjenje nisu poznati

Izvor: K1info

14/08/2023 > 22:03

podeli vest:

GREŠKOM procurio NOVI singl Guns N' Roses, snimci sa društvenih mreža UKLONJENI na zahtev izdavača
Foto: Tanjug/Joel C Ryan/Invision/AP


Proteklog vikenda neočekivano se pojavila nova numera grupe Guns N' Roses pod nazivom "Perhaps".

Umesto premijere na mejnstrim platformama, TouchTunes digitalni džuboksovi, koji se obično nalaze u barovima širom SAD, bili su domaćini neplaniranog debija.

Prvobitno je bilo najavljeno da će se "Perhaps" pojaviti 11. avgusta, a prošlonedeljna obaveštenja da će pesma biti dostupna na platformama kao što su Spotify i Apple Music, brže-bolje su uklonjena, što ukazuje na kašnjenje.

Uprkos odsustvu na mejsntrim kanalima, pesma se, zajedno sa dizajnom singla, našla na TouchTunes mašinama. Vredi napomenuti da "Perhaps" nije potpuno nova kreacija i da podseća na druge pesme benda kao što su "Hard Skool" i "ABSUЯD".

Veruje se da je u pitanju ažurirani snimak iz ere albuma "Chinese Democracy" koja je ostala neobjavljena. Gruba demo verzija ranije se pojavila na YouTube-u, a bend ju je čak izveo tokom tonske probe na koncertu u Izraelu ranije ove godine.

U diskusijama na društvenim mrežama sugeriše se da su Robin Fink (Nine Inch Nails), pa čak i Brajan Mej iz sastava Queen, učestvovali na demo snimku.

Foto: Tanjug/Joel C Ryan/Invision/AP

Guns N' Roses na ovogodišnjem Glastonberiju

Posle neočekivanog objavljivanja, osvanuli su i audio snimci na društvenim mrežama. Međutim, Universal Music je brzo reagovao i osigurao da se oni uklone. Pretpostavlja se da će se uskoro pojaviti zvanično izdanje na servisima za striming.

Inače, Guns N' Roses su trenutno na turneji po Severnoj Americi koja će se nastaviti do sredine oktobra.

Ostavite komentar