Kultura > Muzika

USRED MEDIJSKE HAJKE, finska premijerka Sana Marin POZVANA na Sea Dance festival

U pozivu finskoj premijerki, Kovačević je naveo kako bi voleo da ona poseti ne samo Sea Dance nego i EXIT festival sledećeg jula

Autor: Sea Dance Festival

25/08/2022 > 17:57

podeli vest:

USRED MEDIJSKE HAJKE, finska premijerka Sana Marin POZVANA na Sea Dance festival
Foto: Tanjug/AP


Osnivač Sea Dance festivala Dušan Kovačević, pozvao je putem svog Instagram profila premijerku Finske Sanu Marin da dođe na ovogodišnje izdanje festivala, te, ispred kompletne organizacije izrazio podršku u medijskoj hajci koja se digla proteklih nedelja.

U pozivu finskoj premijerki, Kovačević je naveo kako bi voleo da ona poseti ne samo Sea Dance nego i EXIT festival sledećeg jula, ističući da su njena energija i pozitivan stav dobrodošli na svim Exitovim festivalima.

 

 

I naravno da je vikend na Sea Dance-u svakako topliji nego vikend u Helsinkiju.

Proteklih dana javnost se podelila u odobravanju i osudi objavljenog video snimka u kojem se vidi kako se finska premijerka zabavlja i pleše sa grupom prijatelja i poznatih ličnosti. Kod javnih ličnosti, granice privatnog i javnog života su fluidne, ali je sigurno da i oni imaju pravo na slobodno vreme, zabavu i dobar provod, koji su na Sea Dance festivalu izvesni! Ovo će ujedno biti i odlična prilika da se Sana Marin uveri u istinitost priča o balkanskom gostoprimstvu i pozitivnoj energiji kojoj se mnogi vraćaju.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ruisrock (@ruisrock)

 

Ostavite komentar