Vesti > Svet

LEPA FINSKA PREMIJERKA ponovo uzburkala duhove: Zameraju joj zbog OVOG PRIVATNOG SNIMKA iz noćnog kluba

Snimak se pojavio dan pošto je Marin kritikovana da konzumira narkotike

Autor: K1info

19/08/2022 > 18:19

podeli vest:

LEPA FINSKA PREMIJERKA ponovo uzburkala duhove: Zameraju joj zbog OVOG PRIVATNOG SNIMKA iz noćnog kluba
Foto: Tanjug/AP


Finska premijerka Sana Marin (36) ponovno se našla na udaru kritika zbog još jednog snimka koji je procurio u javnost a na njemu se ona vidi kako intimno pleše s muškarcem u noćnom klubu.

Snimak je nastao u noćnom klubu malo posle 2.30 ujutro, 7. avgusta s rukama oko muškarca za kojeg se ne čini da je njen suprug. Muškarac je držao ruke na leđima premijerke i svoje lice približavao njenom vratu, javlja Daily Mail.

Snimak je objavljen dan nakon što je Marin bila prozvana da konzumira narkotike zbog video snimka na kojem je bila na zabavi u kući, a neko u pozadini spominjao kokain.

Svedoci koji su bili u klubu tvrde da je Marin na isti način plesala s nekoliko muškaraca, ali to se uopšte ne vidi na snimku.

- Moji prijatelji i ja smo se pitali je li ona zaista još uvek u braku - rekao je jedan od svedoka:

- Sana je intimno plesala s najmanje tri različita muškarca. Takođe, sedela je u krilu dvojice različitih muškaraca - rekao je drugi.

 

 

To se sve, međutim, ne vidi na snimcima koji su objavljeni iz kluba.

Inače, premijerka je izjavila da je danas uradila test na drogu, pošto se ranije ove nedelje pojavio video snimak koji pokazuje kako se zabavlja na žurci sa prijateljima.

Foto: Tanjug/AP

 

- Danas sam uradila test na drogu i rezultati će doći za nedelju dana -  rekla je Marin na konferenciji za novinare i dodala da nikada u životu nije koristila drogu, preneo je Reuters.

Kako je rekla, njena sposobnost da obavlja dužnosti tokom te noći ostala je nenarušena i da bi napustila žurku da je morala da radi.

Ostavite komentar