Kultura > Muzika

STIGLO "Sindikalno proleće": Beogradski sindikat OBJAVIO ALBUM sa 23 nove pesme

Novi album je dostupan na Youtube kanalu Beogradskog sindikata, kao i na svim digitalnim platformama, saopštili su producenti

Izvor: K1info

12/06/2023 > 16:14

podeli vest:

STIGLO "Sindikalno proleće": Beogradski sindikat OBJAVIO ALBUM sa 23 nove pesme
Foto: Instagram/bs_svim_srcem


Posle 13 godina od izlaska poslednjeg albuma, najpoznatiji domaći hip-hop bend Beogradski sindikat objavio je danas svoj četvrti studijski album pod nazivom "Sindikalno proleće", koji je dostupan na Youtube kanalu Beogradskog sindikata, kao i na svim digitalnim platformama, saopštili su producenti.

Mnogobrojna publika biće u prilici da uživa u 23 nove pesme sa originalnim pečatom Beogradskog sindikata, a koji su dodatno uveličali i gosti - Pavlina Radovanović, Nikola Rokvić, Aleksandra Goncić, Vladimir Nišević i Gramophonedzie.

- Sa velikim nestrpljenjem smo očekivali izlazak ovog albuma. Presrećni smo što smo posle 13 godina konačno seli i uradili jednu ovako kompleksnu muzičku celinu. Bilo je lepo raditi i singlove, ali album je ipak album. Mislim da će publici biti zanimljivo da čuje dobre stare sindikalne poruke upakovane u novo muzičko ruho a da će biti zadovoljni i poštovaoci starog BS zvuka. Album je toliko šarenolik i pozitivan da će svako u njemu moći da nađe nešto za sebe. Spremite se, "Sindikalno proleće" na vaše rame sleće! - izjavio je član benda Feđa Dimović.

Za produkciju albuma bili su zaduženi Nebojša Obradović - DJ Silent i Vuk Aleksić.

Ostavite komentar