Kultura > Muzika

Izdanje na koje su ČEKALI sve ove godine: Divlje jagode objavile ŽIVI ALBUM sa koncerta u Beogradu

Dvostruki CD, blurej i vinilni album snimljen je prošle jeseni u beogradskoj Mts Dvorani gde je bend slavio 45 godina postojanja

Izvor: K1info/Tanjug

26/05/2023 > 13:18

podeli vest:

Izdanje na koje su ČEKALI sve ove godine: Divlje jagode objavile ŽIVI ALBUM sa koncerta u Beogradu
Foto: Bojan Petrović


Rock grupa Divlje jagode gitariste Seada Zeleta Lipovače objavila je svoj prvi zvanični koncertni album u karijeri "Live in Beograd", saopštila je diskografska kuća Croatia Records.

Govoreći o dvostrukom CD-u, blurej i vinilnom albumu, snimljenom prošle jeseni u beogradskoj Mts Dvorani, gde je bend slavio 45 godina postojanja, Lipovača je rekao da je to izdanje koje su "čekali sve ove godine".

Prema njegovim rečima, nakon "Live in Beograd" i poslednjem "muzičkom laiku biće potpuno jasno da Divlje jagode podjednako pripadaju Balkanu kao i Zapadu".

- Mi smo na koncertu poklonili publici, u pravom smislu toga izraza, doslovno zadnji atom snage, uložili smo sve što smo znali i što smo mogli. Publika je zauzvrat, ne štedeći se niti jednoga trenutka, dokazala da su im Jagode u srcu - naveo je gitarista.

"Live In Beograd" donosi 30 pesama, među kojima su "Jedina moja", "Autostop", "Kap po kap", "Zauvijek tvoj", "Motori" i "Šejla", a bendu su gostovali njihov nekadašnji pevač Mladen Vojičić Tifa i pevač Osvajača Zvonko Pantović Čipi, saopštava Croatia Records.

Ostavite komentar