Kultura > Film/TV

FUN ART konkurs - neka Marvelov CRNI PANTER bude INSPIRACIJA za tvoj NAJBOLJI DIGITALNI ART

Digitalni FUN ART konkurs inspirisan filmom “Crni panter: Vakanda zauvek” traje od od 8. do 22. novembra

Autor: Promo

08/11/2022 > 14:53

podeli vest:

FUN ART konkurs - neka Marvelov CRNI PANTER bude INSPIRACIJA za tvoj NAJBOLJI DIGITALNI ART
Foto: Promo


Beogradski umetnik Marko Ćulum, veliki ljubitelj superheroja, prvi je počeo da radi digitalni fan art inspirisan likovima i događajima iz najnovijeg Marvelovog ostvarenja „Crni panter: Vakanda zauvek” koji je na repertoarima bioskopa od četvrtka, 10. novembra.

Njegovi murali ukrašavali su mnoge ulične kutke, njegovi radovi nikoga nisu ostavljali ravnodušnim.

- Ovaj put odlučio sam se za digitalni format rada, zato što je to najmoderniji pristup u izvođenju postera i ostalih formata. Velika svetka imena rade tako, jer mogućnosti su drugačije i sa sobom nose određenu širinu i dubinu - ističe Ćulum.

Takođe, ostali ljubitelji digitalnog arta, kao i fanovi priče o Marvelovom Crnom panteru i njegovom imaginarnom kraljestvu Vakanda mogu predstaviti svoj rad i učestvovati u konkursu koji je zajedno sa K1info.rs organizovala distributerska kuća MCF MegaCom Film, u trajanju od 8. do 22. novembra.

Potrebno je da gotov digitalni rad postave na svoj otključan Instagram profil, taguju organizartora konkursa MCF MegaCom Film i dodaju hashtag #crnipantervakandazauvek. 

Sve dodatne informacije o nagradama i konkursu mogu se pronaći na sajtu mcf.rs  

Prošlo je četiri godine od kada je prikazan film reditelja Rajana Kuglra „Crni panter“. Nakon velike popularnosti koju je ostvarenje steklo osvojivši tri nagrade Oskar usledio je nastavak franšize koji vraća publiku u kraljevstvo Vakanda - izmišljenu zemlju sa neverovatno naprednom tehnologijom pred kojom se pojavljuje nova pretnja, sada od strane podvodne nacije zvane Talokan.

Kraljica Ramonda, Šuri, Okoje i Mubaku bore se kako bi zaštitili svoje ljude od upada svetskih sila koje se, nakon smrti kralja T’Čalea nameću kao opasnost. Kada ih Namor, vođa skrivenog podvodnog naroda upozori na globalnu pretnju, Vakanđani iznalaze nova rešenja.

 

Ostavite komentar