Kultura > Film/TV

Nastavak kultnih MUNJA - u novom FILMU svi stari likovi, ali STARIJI, otkrila Ivana Zečević

Glumica govorila i o svojim ulogama u serijama "U klinču" i "Kalkanski krugovi"

Izvor: K1info

19/10/2022 > 20:53

podeli vest:

Nastavak kultnih MUNJA - u novom FILMU svi stari likovi, ali STARIJI, otkrila Ivana Zečević
Foto: K1info


Velika mi je čast što glumim u nastavku kultnog filma “Munje, rekla je glumica Ivana Božović.

Ona je u emisiji "Kec na jedanaest" na K1 televiziji otkrila i da će i u nastavku popularnog filma biti reč o koloritnim likovima iz naše svakodnevice.

Kako kaže, tu su svi stari likovi, ali sa malo više godina.

- Što se Munja tiče to je kultni film. Munje su nešto što ćemo zauvek gledati i smejati se, od početka do kraja i ponavljati replike, diviti se jednom kreativnom radu. Tačno je oslikano vreme u kojem se dešava radnja. Svi koji su učestvovali su napravili film za sva vremena - rekla je ona.

Serija “U klinču” je brzo pridobila poverenje, emocije i popularnost, a projekat je mladoj glumici bio veoma zahtevan. U planu je navodno i 120 novih epizoda.

- Mislim da je su autentična ekipa, glumačka podela i ljudi iza kamere rezultirali dobrom reakcijom publike na seriju. Morali smo brzo da radimo, u pitanju je bilo 30 epizoda. To mi je bio do sada najkomercijalniji i najduži projekat i sve mi je bilo potpuno novo. Kada me sretnu na ulici svi me prvo pitaju za Anitu Ognjanović. Ona je dolazila i spašavala me je sa njenom energijom. Snimali smo scenu za scenom i onda mi dođe Anita koja je kao na ekranu. Iako su svi bili najbolji i najlepši na svetu, ona je bila živa vatrica. Super je odigrala svoju ulogu. Klinci koje srećem na ulici me prvo pitaju za nju, a po njima se vidi da su se baš zaljubili - otkrila je Ivana u emisiji “Kec na jedanaest”.

Glumica je ispričala i kako se snašao Mihajlo Veruović Vojaž.

- Gluma sa Vojažom je išla kao voda. Prvo sam bila skeptična, to sam i njemu rekla. Bilo je pitanja ko je i šta je on dok ga nismo upoznali i imali probe. Dobro su ga spremili, a kada smo krenuli da radimo baš smo se uklopili. Vojaž je jedan talentovan momak koji se prilagodio i naučio kako funkcioniše filmski set pre svega. Tehnički deo i glumački smo se svi super uklopili zajedno - rekla je ona.

Ivana nam je otkrila i kako joj napreduje karijera i na kojim projektima još radi.

- Pokazalo se da su mi “Kalkanski krugovi” bili izuzetno značajni za dosadašnju karijeru. Tu sam imala priliku da sarađujem sa mnogim glumačkim veličinama. Scenario je sam po sebi privukao ozbiljnu pažnju. Snimili smo drugu sezonu, a ima i pridruženih članova. Dugalić nam je došao, Marija Vicković, Anja Pavićević... ozbiljna glumačka pojačanja. Scenario je takav da smo išli tačno prema onome što je narod zavoleo. Mislim da će biti super - istakla je ona.

Ivana kaže da joj je ovo jako dobar period u životu

- Neki period nisam radila, osam meseci nisam snimala. Tada sam se bavila svojim kreativnim unutrašnjim stvarima. Taj period je bio kao da sam bila na testu na neki način. Ali od kada je krenula serija “U klinču” bukvalno nisam stala, takav je posao. Bilo je svega bavila sam se i repom. Krenula sam kao rep, hip-hop, rekla sam da neću to dalje da radim, ali od toga ne može da se pobegne. Pokušavam da stvaram, pišem, beležim - rekla je Ivana Zečević u emisiji “Kec na jedanaest” na K1 televiziji.

 

 

 

Ostavite komentar