Kultura > Film/TV

JEDVA SMO ČEKALI! Sloboda Mićalović i Ivan Bosiljčić posle 15 godina ponovo zajedno na filmskom platnu

Ljubavna komedija "Jorgovani" od 29. februara u bioskopima širom zemlje

Izvor: K1info

Autor: Simona Stanković

31/01/2024 > 11:40

podeli vest:

JEDVA SMO ČEKALI! Sloboda Mićalović i Ivan Bosiljčić posle 15 godina ponovo zajedno na filmskom platnu
Foto: Košutnjak film


Da li je moguća prava ljubav iza filmskih kamera? Šta krije prividni glamur popularnosti? Da li partneri na sceni postaju suparnici kad padnu maske? Ovo su samo neke od tema koje su, u novoj romantičnoj komediji pod nazivom “Jorgovani”, obradili scenarista David Jakovljević i reditelj Siniša Cvetić.

Otkačenu i pomalo satiričnu priču o licu i naličju domaće kinematografije nam donosi omiljeni glumački par, Sloboda MIćalović i Ivan Bosiljčić, koji su se posle više od 15 godina ponovo zajedno obreli u glavnim ulogama. A, upravo ovih dana možete ih gledati zajedno u jednoj od najglednijih domaćih serija "Ranjeni Orao"- samo K1 televiziji u 21h premijerno, a reprizno u 20h.

 

Oslepeli od bliceva i ogluveli od aplauza Katarina - Sloboda Mićalović i Igor - Ivan Bosiljčić, susreću se jedne večeri na dodeli nagrada za najbolju domaću seriju godine. Pored njih, prisutni su i ostali članovi filmske ekipe, koji nas vode kroz zamršene odnose iz kojih nam postaje jasno da su njihovi životi veća melodrama od one koju su snimali.

Foto: Košutnjak film

 

Ipak, jedan zaboravljeni muzički hit dovešće do potpune emotivne katarze svih učesnika.

U filmu, koji kao producent potpisuje Zoran Janković i Košutnjak film, ostale uloge su poverene proverenoj glumačkoj ekipi: Gordanu Kičiću, Mimi Karadžiću, Isidori Janković, Jovanu Jovanoviću, Jani Bjelici, Nebojši Dugaliću, Pavlu Čemerikiću, Nenadu Okanoviću, Vahidu Džankoviću i Petru Vasiljeviću.

Foto: Košutnjak film

 

Svečana premijera filma “Jorgovani” biće održana 27. februara u okviru takmčarskog programa 52. Međunarodnog filmskog festivala - FEST, a od 29. februara biće dostupan u svim bioskopima u Srbiji i regionu u distribuciji Art Viste.

 

Ostavite komentar

Vaske

Slobu ne smatram dobrom glumicom, snima Tra La La serija, ništa ozbiljno nije radila do sada...Bosiljčić i ona su limunada za široke narodne mase.

07.02.2024 15:33