Kultura > Film/TV

LATINO LEPOTICA u ulozi Diznijeve princeze: REJČEL ZEGLER igra u NOVOJ verziji "Snežane i sedam patuljaka"

Reditelj filma je Mark Veb, a među scenaristima koji su uradili adaptaciju klasične bajke su Greta Gervig i Erin Kresida Vilson

Izvor: K1info

28/10/2023 > 12:50

podeli vest:

LATINO LEPOTICA u ulozi Diznijeve princeze: REJČEL ZEGLER igra u NOVOJ verziji "Snežane i sedam patuljaka"
Foto: Tanjug/Evan Agostini/Invision/AP


Najnovija fotografija prikazuje glumicu Rejčel Zegler koja je transformisana u čuvenu Diznijevu princezu, okruženu sa svojih sedam patuljaka. Live-action film Studija Disney, koji je trebalo da se pojavi 22. marta 2024. godine, odložen je za 21. mart 2025.

Zegler glumi Snežanu, dok Gal Gadot igra Zlu kraljicu. Tu su i Ansu Kabija kao Lovac, a Endru Bernap igra novog lika po imenu Džonatan.

Sedam patuljaka je ponovo osmišljeno za rimejk, a Zegler je rekla da nova verzija neće biti toliko fokusirana na romantični podzaplet, već će prikazati Snežanu kako postaje lider kakav je njen otac želeo da bude.

Ponovno osmišljena priča i uloga Rejčel Zegler - ona će biti prva Latinoamerikanka koja će igrati Snežanu - izazvali su kritike na mreži zbog odstupanja od izvornog materijala.

Originalni film "Snežana i sedam patuljaka" objavljen je 1937. godine i bio je prvi dugometražni animirani film kompanije Disney. Više od 85 godina kasnije, glumačka ekipa i tim iza rimejka obećavaju ažuriranu verziju klasične bajke.

Zegler je glumila Mariju u Spilbergovoj adaptaciji klasičnog mjuzikla "West Side Story" iz 2021. godine, što je bila ključna uloga za ovu glumicu-pevačicu. Potom se pojavila u filmu "Shazam! Fury of the Gods", a glumiće i u filmu "The Hungers Games: The Ballad of Songbirds and Snakes".

Foto: Tanjug/Evan Agostini/Invision/AP

 

Mark Veb je reditelj "Snežane", nakon što je ranije režirao filmove "The Amazing Spider-Man", kao i "500 Days of Summer" (2009), "Gifted" (2017) i "The Only Living Boy in New York" (2017).

Scenario su zajednički napisale Greta Gervig i Erin Kresida Vilson. Vilson je takođe pisala scenarije za filmove kao što su "Secretary" (2002) i "The Girl on the Train" (2016), između ostalih, a Gervig je poznata kao autor ili koautor scenarija za tri projekta koja je režirala - "Lady Bird" (2017), "Little Women" (2019) i "Barbie" (2023).

Ostavite komentar