Kultura > Film/TV

Glumac JOVAN BELOBRKOVIĆ o seriji "Tunel": Definitivno je DRUGAČIJE od svega što smo do sad viđali

Serija je rađena po istinitim događajima i sadrži probleme sa kojima se svi suočavamo danas

Izvor: K1info/Tanjug

13/09/2023 > 13:11

podeli vest:

Glumac JOVAN BELOBRKOVIĆ o seriji "Tunel": Definitivno je DRUGAČIJE od svega što smo do sad viđali
Foto: Tanjug/Tara Radovanović


Gost nove epizode video serijala Tanjug Reflektor bio je glumac Jovan Belobrković koji je govorio o svojoj ulozi u predstojećoj seriji "Tunel".

Belobrković je rekao da u "Tunelu" igra policijskog pregovarača i priznaje da mu je bilo "zahtevno ući i razumeti sve njegove probleme, sa čime se nosi, a nije naučen da to podeli sa ženom, prijateljima i kolegama".

- To neko trpanje u sebe. Jedini ventil koji ima je posao i adrenalin je džanki. Brzo vozi kola i motor. Blisko mi je bilo sve to. Svako od nas ima mogućnost da bude sve, samo treba istražiti to u sebi - naveo je glumac.

Belobrković je ocenio da će "Tunel" biti privlačan gledaocima, jer je serija rađena po istinitim događajaima, sadrži probleme sa kojima se svi suočavamo danas, a cilj pregovarača je da se situacija reši mirno i da niko ne nastrada.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tunel (@serija_tunel)

- Definitivno je (serija) drugačija od svega što smo do sad viđali - istakao je glumac.

Koleginicu iz serije Minju Peković u stvarnom životu Belobrković poznaje već skoro 20 godina, kao i njihovi likovi u "Tunelu", i s te strane u radu na ulogama "nije moralo mnogo da se odlazi od realnosti".

Foto: Tanjug/Tara Radovanović

Jovan Belobrković, glumac

Svaki nastavak "Tunela" bavi se različitim slučajem, i serija koju su radili reditelj Petar Ristovski i njegov koscenarista Vlada Ćosić je miks raznih žanrova, istakao je Belobrković.

Prema njegovim rečima, tokom petomesečnog snimanja glumci su "bili ekipa i pregovarački tim", jer "zaboraviš da je gluma i da se pretvaraš - postane tvoja realnost".

Ostavite komentar