Kultura > Film/TV

Objavljen NOVI TREJLER za "A Haunting in Venice": Herkul Poaro suočava se sa NATPRIRODNIM

Iako detektiv Agate Kristi u početku možda ne veruje u vidovnjake i duhove, trejler sugeriše da će početi da preispituje svoja uverenja

Izvor: K1info

20/07/2023 > 18:43

podeli vest:

Objavljen NOVI TREJLER za "A Haunting in Venice": Herkul Poaro suočava se sa NATPRIRODNIM
Foto: Youtube PrintScreen/20th Century Studios UK


Kenet Brana je prvi put igrao Herkula Poaroa u filmu "Ubistvo u Orijent ekspresu" 2017., da bi se prošle godine vratio ulozi slavnog detektiva u ostvarenju "Smrt na Nilu".

Sa novom glumačkom postavom i novim ubistvom koje treba rešiti u Italiji, Poaroov sledeći slučaj ovog puta povezan je sa natprirodnim dešavanjima, a trejler za "A Haunting in Venice" nagoveštava da misterija ima izrazite horor elemente.

Nakon što je prvi tizer za "A Haunting in Venice" istakao zaokret, najnoviji trejler nagoveštava koliki će biti pomak u odnosu na prethodna dva filma.

Iako ima sličnu postavku, u smislu da će Poaro rešavati ubistvo, potencijalno uključivanje onostranog daće ovom ostvarenju sasvim drugačiji ton.

Jedna od centralnih dilema je da li su natprirodni elementi stvarni, ili su u pitanju razrađeni trikovi jednog od osumnjičenih.

Što se tiče glumačke ekipe, Tina Fej, koja glumi Arijadnu, pozvaće detektiva da prisustvuje seansi. Mišel Jeo kao gospođa Rejnolds vodi seansu, a prisutni su i drugi likovi koje igraju Džejmi Dornan, Keli Rajli, Kajl Alen, Amir El Nasri, Ali Kan i Džud Hil.

Iako Poaro u početku možda ne veruje u vidovnjake i duhove, trejler sugeriše da će početi da preispituje svoja uverenja nakon što je svedočio natprirodnim događajima i imao košmarne vizije.

Radnja filma zasnovana je na romanu Agate Kristi "Hallowe'en Party" iz 1969. godine, ali trejler jasno pokazuje da oni koji su upoznati sa originalnom pričom mogu da očekuju brojne zastrašujuće promene kada "A Haunting in Venice" stigne u bioskope ove jeseni.

Ostavite komentar