Kultura > Film/TV

Da se SMRZNEŠ: Objavljen trejler za ČETVRTU SEZONU serije "Pravi detektiv"

Džodi Foster i Kali Rejs igraju istražiteljke čiji je zadatak da otkriju šta se dogodilo sa osmoricom članova arktičke istraživačke stanice

Izvor: K1info

13/04/2023 > 19:16

podeli vest:

Da se SMRZNEŠ: Objavljen trejler za ČETVRTU SEZONU serije "Pravi detektiv"
Foto: Youtube PrintScreen/HBO Max


Warner Bros. Discovery je u sredu objavio prvi trejler za seriju "True Detective: Night Country" prilikom svečanog predstavljanja novog striming servisa Max, koji objedinjuje HBO Max i Discovery+.

Džodi Foster i Kali Rejs igraju istražiteljke u najnovijoj, četvrtoj sezoni antologijske serije Nika Picolata, a zaplet je sledeći: Kada duga zimska noć padne u Enisu na Aljasci, osmorica muškaraca koji upravljaju arktičkom istraživačkom stanicom nestaju bez traga.

Da bi rešile slučaj, detektivke Liz Denvers (Foster) i Evanđelin Navaro (Rejs) moraće da se suoče sa tamom u sebi i kopaju po ukletim istinama koje leže pod večnim ledom.

Trejler se uglavnom odigrava na Aljasci lišenoj sunca, koja izgleda dovoljno ledeno da se smrznu kosti… ili tela. Detektivke zatvaraju poprište zločina, a čini se da su muškarci izuli cipele pre nego što su nestali u snegu.

Međutim, niske temperature nemaju uticaj na detektivke jer tenzije počinju da ključaju između likova koje tumače Foster i Rejs. Tu su i smrznuta tela, led koji puca i misteriozni oslikani simboli...

Pored Džodi Foster i Kali Rejs u seriji igraju Fiona Šo, Fin Benet, Izabela Star Lablank, Ana Lambe, Kristofer Eklston i Džon Hoks. Isa Lopez je šouraner, pisac, izvršni producent i rediteljka svih epizoda.

U prvoj sezoni "Pravog detektiva" igrali su Metju Mekonahi i Vudi Harelson 2014. godine, a potom je usledila druga sezona sa Kolinom Farelom, Rejčel Mekadams i Vinsom Vonom naredne godine.

Treća sezona pojavila se 2019. i u naslovnim ulogama su bili Maheršala Ali i Stiven Dorf.

 

Ostavite komentar