Kultura > Film/TV

Vil Ferel POZAJMIO GLAS psu u NETIPIČNOJ KOMEDIJI o najboljem čovekovom prijatelju

V.K. Filds je rekao "nikad ne radite sa decom ili životinjama", ali reditelj Džoš Grinbaum nije od onih koji se drže preporuka

Izvor: K1info

10/02/2023 > 07:55

podeli vest:

Vil Ferel POZAJMIO GLAS psu u NETIPIČNOJ KOMEDIJI o najboljem čovekovom prijatelju
Foto: Youtube PrintScreen/Universal Pictures Canada


Baš kada pomišljate da ste sve već videli, dolazi film koji dokazuje da postoje priče koje tek treba da budu ispričane, a jedna od tih oživela je u urnebesnoj komediji "Strays" reditelja Džoša Grinbauma.

Pošto je u ostvarenju "Barb And Star Go To Vista Del Mar" sa Kristen Vig i Eni Mumolo gledaocima isporučio film u kojem su svi mogli da uživaju, Grinbaum je odlučio da snimi nesvakidašnju komediju sa psom koji govori. A glas simpatičnom džukcu Redžiju pozajmio je komičar Vil Ferel.

Gledalac će se verovatno zapitati šta može da bude originalno u temi koja je ovekovečena mnogo puta, ali Redžijevi doživljaji daleko su urnebesniji od svih dosadašnjih: kada ga napusti njegov vlasnik Dag (Vil Forte), on se udruži sa drugim lutalicama i zbog izdaje planira da se surovo osveti Dagu tako što će mu… uostalom, pogledajte trejler.

Čak je i trejler filma dobio oznaku R jer "Strays" nije baš standardna "pseća priča" na koju su gledaoci navikli. I baš to je privuklo Grinbauma kada je pročitao scenario.

- Čitao sam ga sa strepnjom - kaže reditelj. - Mislio sam da znam kakve su šale u pitanju.

Ali Grinbaum je "lajao na pogrešno drvo" jer scenario Dena Perola (tv serija "American Vandal") uopšte nije bio ono što je očekivao.

- Zaista sam bio prijatno iznenađen kada sam video da nisam u pravu. Film funkcioniše sam za sebe, iako ima nekoliko momenata u kojima odajemo komični omaž poznatim filmovima o psima koji govore iz naše mladosti - primećuje reditelj.

Pored Ferela, glasove u filmu pozajmili su i Oskarovac Džejmi Foks, Ajzla Fišer i Rendal Park. Film stiže u bioskope 8. jula.

 

Ostavite komentar