Kultura > Film/TV

NAJEMOTIVNIJA scena iz filma "TOMA": MILAN KOLAK otkrio zašto će se PUBLIKA oduševiti proširenom VERZIJOM priče

Mladi glumac, istakao je da javnost ne uspeva da ga gleda kroz druge role, jer je uloga u filmu "Toma", ostavila veliki utisak na publiku

Izvor: K1info

09/02/2023 > 20:28

podeli vest:

NAJEMOTIVNIJA scena iz filma "TOMA": MILAN KOLAK otkrio zašto će se PUBLIKA oduševiti proširenom VERZIJOM priče
Foto: ATA Images


Mladi glumac Milan Kolak osvojio je srca publike ulogom Novice Zdravković u filmu "Toma", a ostvario je veoma bitne uloge u serijima "Ubice moga oca", "Blok 27" i "Urgentni centar". 

Ovaj talentovani glumac u emisiji "Kec na jedanaest" na televiziji K1, govorio je o projektima koji ga očekuju u narednom periodu, ali i o seriji "Toma", koja će uskoro početi sa emitovanjem.

- Taj projekat je za mene jako značajan. Uskoro sa emitovanjem počinje i serija, koja će imati 12 epizoda. Proširiće se cela priča oko Tome, malo će biti istaknutije njegove žene - rekao je Milan Kolak.

On je otkrio da mu je najemotivnija scena iz filma bila kada je stariji brat došao da ga izbavi iz popravnog doma.

 - Stariji brat dolazi da izbavi mlađeg, nesnađenog, koji je pravio greške. Jedna lepa bratska priča, onako na distanci, ali suštinski jaka ljubav - rekao je Milan Kolak 

Mladi glumac, istakao je da javnost ne uspeva da ga gleda kroz druge role, jer je uloga u filmu "Toma", ostavila veliki utisak na publiku.

- To je znak da su projekti važni za ljude, pa vas pamte tako po nekim ulogama. Nekad ovim, nekada onim, ali sve je to deo ovog posla - dodao je.

Milan Kolak, uskoro počinje sa snimanjem serije "Ubice mog oca", koja će pokazati sve one mračne strane koje nosi ovaj porok.

- Predivan scenario, koji je napisala Nataša Drakulić. Stvarno jedna predivna priča, ako bismo rekli da je tema velike strasti. Stvari koje se ne dešavaju svakome i svakodnevno. Ti ljudi doživljavaju nešto, što neki neće za ceo život. Mračna priča jednog života,  koji je promašen u sekundi. Teške scene, ali meni zahvalne za igru. Tako da nas očekuje jedna ozbiljna sezona - rekao je glumac u emisiji.

Prema njegovim rečima serija ostavlja kritičku notu na ceo taj paralelni svet koji se zove kocka.

- Kada mlad čovek uđe u to, veće probleme doživljava njegova porodica, nego on sam. Kod nas sve to deluje kao neka igra, zabava, a zapravo je mnogo opasnije od nekih drugih poroka.

Foto: K1/Printscreen

Milan Kolak

U seriji "Ubice mog oca", partner Milanu Kolaku biće Slaven Došlo, koji će tumačiti lik njegovog najboljeg druga, takođe kockara.

- Mi zapravo nemamo nijednu scenu zajedno, ali smo zajedno u tom zločinu zvanom kockanje. Čujemo se preko telefona, ali još se nismo sreli u kadru -dodao je.

Milan se prisetio i kolege Nebojše Glogovca, koji je pre pet godina preminuo od raka pluća

- Mislim da se u narodu i među kolegama oseća njegov gubitak. Kao mladi glumac sam ga gledao i bio mi je neki putokaz u tom umetničkom svetu. Jednostavan primer čoveka koji je istaknut sa razlogom. Bio je zdrav mentalno normalno čovek koji će zasigurno faliti - zaključio je Milan u emisji "Kec na jedanaest" na televiziji K1.  

 

 

 

Ostavite komentar