FunBox > Misterije

MISTERIJA iznad Čačka: Meštani bili u ŠOKU, sa NEBA padale UŽARENE LOPTE

Dok neki misle da je u pitanju teorija zavere, drugi imaju racionalnije objašnjenje...

Autor: K1info/rina.rs

21/10/2022 > 17:06

podeli vest:

MISTERIJA iznad Čačka: Meštani bili u ŠOKU, sa NEBA padale UŽARENE LOPTE
Foto: RINA


Žitelji čačanskih sela Miokovci i Gornja Gorevnica ostali su u šoku kada se na nebu iznad njih odigrala neverovatna scena. Naime, tokom popodneva, leteći objekti su padali na zemlju nekoliko minuta.

- Za jako kratko vreme njih sedam je palo na zemlju. Užarene lopte poput projektila sletale su jedna za drugom, delovalo je kao da je vojna vežba u toku. Međutim, ono što mi je bilo čudno je što kada su padale na zemlju, nije se čula nikakva eksplozija, već samo dim - rekao je Dejan Bralović iz sela Gornja Gorevnica kod Čačka.

- Ovo sam prvi put u životu video i sada nam nije svejedno kada izađemo iz svojih kuća, možda nas neki od njih pogodi - rekao je on.

Prema rečima žitelja ovog kraja, na granici između sela Miokovci i Gornja Gorevnica nalazi se obezbeđeni vojni poligon sa kog se povereno čuju detonacije.

Meštani ostaju podeljenog mišljenja. Dok su jedni ubeđeni da se radi o nekoj od teorija zavera ili da su ostaci nekog aviona, drugi imaju racionalnije objašnjenje, da se radi o kontrolisanom ispitivanju eksplozivnih sredstava na vojnom poligonu.

 

 

 

Ostavite komentar