FunBox > Misterije

OZBILJNO IH SHVATILI: Policija POSTAVILA KAMERE na kuću POSLE PRIJAVE porodice o SUSRETU S VANZEMALJCIMA

Nezavisni istraživački novinar sa sedištem u Las Vegasu intervjuisao je porodicu i utvrdio da je njihov izveštaj verodostojan

Izvor: K1info

29/06/2023 > 06:56

podeli vest:

OZBILJNO IH SHVATILI: Policija POSTAVILA KAMERE na kuću POSLE PRIJAVE porodice o SUSRETU S VANZEMALJCIMA
Foto: Pixabay.com


Policajci u Las Vegasu nedavno su postavili kamere na imanju jedne porodice posle tvrdnji da su se vanzemaljci srušili u njihovo dvorište, navodi ABC7 Eyewitness News. Stanovnici su prošlog meseca prijavili da su videli figuru visoku 2,4 metra sa "velikim očima" koja "nije ljudska".

Trojica muškaraca popravljala su kamion kada su osetili udar. Jedan od muškaraca je pozvao hitnu i prijavio da se NLO srušio pored njihove kuće sa stvorenjima u njoj. On je objasnio dispečeru da su njegov otac, brat i on perifernim vidom uočili nešto na nebu. Objekat je bio osvetljen, a čovek je opisao da oseća "energiju" iz njega.

Dodao je da su čuli ono što je zvučalo kao stopala i da su videli "osobu od osam stopa pored i još jednu unutra koja je imala velike oči i gledala u nas". On je figure opisao kao "veoma visoke" i stopostotno neljudske.

Policajci su izašli na mesto događaja i izvršili preliminarni uviđaj, ali nisu pronašli dokaze o vanzemaljcima. Međutim, snimci kamera sa policijskih uniformi zabeležili su pad objekta sa neba. Nejasno je da li je policijski snimak napravljen u istom vremenskom periodu kao i incident koji je prijavila porodica.

Izvori bliski istrazi kažu da zvaničnici incident ne tretiraju kao prevaru i da su postavili kamere na krov porodične kuće. To su učinili jer se porodica "plaši za svoju bezbednost", prenosi Fox News.

Dag Popa, nezavisni istraživački novinar sa sedištem u Las Vegasu i samoprozvani skeptik, intervjuisao je porodicu i utvrdio da je njihov izveštaj verodostojan. On veruje da je reakcija policije više nego neobična, izjavivši za The Post:

- Mogu vam odmah reći - policajci ne izlaze i ne postavljaju skupu video opremu tek tako - sigurno ne zbog nekoga ko je prijavio NLO.

U međuvremenu, Odbor za nadzor Predstavničkog doma navodno planira da održi saslušanje o NLO-ima kao odgovor na tvrdnje da su Sjedinjene Države pronašle srušenu svemirsku letelicu vanzemaljaca i da skrivaju informacije od Kongresa. Pentagon pobija ove tvrdnje.

Uzbunjivač Dejvid Čarls Gruš, bivši zvaničnik Nacionalne geoprostorno-obaveštajne agencije (NGA) i Nacionalne izviđačke kancelarije (NRO), tvrdi da vlada ne samo da je izvukla ostatke vanzemaljskih letelica, već i da ispituje tehnologiju, navodi The Debrief.

Dok su drugi obaveštajni zvaničnici iznosili slične tvrdnje, zvanično i nezvanično, Grušov izveštaj nije javno potvrđen. On takođe ima svoje kritičare, uključujući republikanca u Predstavničkom domu i predsednika obaveštajne službe Majka Tarnera, koji dovodi u pitanje tvrdnju da je američka vlada pronašla ostatke NLO-a.

Gruš je navodno podneo dokaze u vezi sa tajnim programom o svemirskim letelicama vanzemaljaca Kongresu.

Ostavite komentar