FunBox > Misterije

Ova fotografija je NAJNOVIJI DOKAZ: U jezeru Loh Nes definitivno POSTOJI NEŠTO ČUDO, da li je to NESI?

Britanski mediji ponovo su se raspisali o čudovištu iz Loh Nesa posle objavljivanja nove fotografije

Izvor: K1info/b92.net

20/06/2023 > 07:37

podeli vest:

Ova fotografija je NAJNOVIJI DOKAZ: U jezeru Loh Nes definitivno POSTOJI NEŠTO ČUDO, da li je to NESI?
Foto: Shutterstock


Farmaceut iz francuskog grada Liona Etien Kamel i njegova supruga Elian bili su usred fotografisanja jezera Loh Nes u Škotskom visokogorju kada su navodno videli slavno "čudovište" Nesi kako pliva odmah ispod površine jezera, piše The Telegraph.

- Bilo je prilično čudno. Ja sam čovek od nauke i nikada nisam verovao da je čudovište iz Loh Nesa praistorijska životinja. Međutim, video sam dugačku senku dok sam fotografisao jezero. Pozvao sam svoju suprugu i oboje smo uočili da se sena pomerila -rekao je Kamel.

 

 

- Pomislio da se možda radi o oblaku, međutim na nebu ih nije bilo. Palo mi je potom na pamet da se možda radi o brodu, no niti jedan nije bio u blizini. Bilo je manjih talasa, kao da se nešto micalo. To je nešto bilo dugačko između 15 i 20 metara, a ja sam od tog nečeg bio udaljen otprilike 150 metara. Bilo je prilično čudno, a zatim je nestalo -dodao je farmaceut.

- Nismo mogli da procenimo da li se radi o životinji, međutim nešto se micalo pod vodom. Nikada takvo nešto nisam video u jezeru, a tamo gde živimo ih ima mnogo - ustvrdio je Kamel.

Prva priča o čudovištu imena Nesi koje živi u Loh Nesu pojavila se 1933. godine nakon što je Frančeska McGarvi iz škotskog grada Kastelhida videla da tamna figura izranja iz vode. Nakon što je još ljudi utvrdilo da se u tom jezeru nešto nalazi, mediji su napisali da navodno čudovište izgledom podseća na pleziosaurusa, morskog reptila.

Ostavite komentar