FunBox > Misterije

Žena je bila klinički MRTVA 15 minuta, a kad se VRATILA među nas opisala je ČUDESNE doživljaje

Ako je htela da bude negde, pomislila bi na željeno mesto i to je bilo dovoljno

Izvor: K1info/kurir.rs

04/02/2023 > 23:00

podeli vest:

Žena je bila klinički MRTVA 15 minuta, a kad se VRATILA među nas opisala je ČUDESNE doživljaje
Foto: Youtube PrintScreen/Kurir.rs


Žena koja je bila klinički mrtva 15 minuta slikovito opisuje svoje iskustvo za koje kaže da je provela u raju. Ona dodaje da je dok je bila mrtva provela ukupno oko pet godina na nebu i da se živo seća kako je to bilo.

Linda Krejmer je 6. maja 2001. otišla u kupatilo u ranim jutarnjim satima i osećala se kao da će zaspati, ali je zapravo doživljavala nešto što je bilo 'malo drugačije' od normalnog sna. Kasnije je otkrila da je medicinski proglašena mrtvom skoro 15 minuta, ali dok je lečena, rekla je da se osećala kao da je provela pet godina na nebu.

Linda Krejmer je iz Brizbejna, Australija i ona je pisac i vidovita i doktorirala je metafiziku, ali akademska zajednica to ne priznaje kao stvarni akademski stepen.

Linda je detaljno opisala kako na nebu "vreme nije postojalo", kako bismo ga mi iskusili, i kaže da je procenjivala protok vremena na osnovu toga koliko je daleko proputovala ovaj svet u kome se sada nalazi. Linda je, pod pretpostavkom da je u stvarnom životu mogla da hoda brzinom od oko 5 do 10 km na sat, iskoristila ovo za praćenje vremena dok se kretala po nebu.

Otkrila je da može da poprimi bilo koji oblik koji poželi, pa čak i da postane neko drugi, poput onih koje je srela na nebu, a samo mesto je, kako je rekla, bilo puno upečatljivih slika.

- Onda sam se našla kako stojim u, kako sam nazvala, polju cveća. Gledala sam u planinski venac 30.000 puta veći od Mont Everesta. U pozadini je ogroman planinski lanac svuda gde sam bila. Mogla sam da vidim zgrade sa neboderima. Dubai je kao male minijaturne kolibe u poređenju sa njima. Videla sam jezera, sve sam mogla da vidim u panoramskom pogledu - objašnjava Linda.

Opisala je i kako je menjala oblik.

- Dakle, tamo komuniciram sa ljudima, razgovaram sa njima, postajem to - dodaje.

Ako je htela da bude negde, pomislila je na to željeno mesto, da je tu, i odmah se osećala transportovanom na to mesto. Mogla je da se pojavljuje na planinskim vrhovima i drugim.

 

Ostavite komentar