FunBox > Lajk

Igraće se dok ne IZLIŽE TEPIH -tiktokerka pokazala TRIK kako da se DETE ZABAVLJA samo

Snimak koji je Danijele podelila do sada ima više od 11 miliona pregleda i svi su oduševljeni

Izvor: K1info/telegraf.rs

15/11/2022 > 22:59

podeli vest:

Igraće se dok ne IZLIŽE TEPIH -tiktokerka pokazala TRIK kako da se DETE ZABAVLJA samo
Foto: Pixabay.com


Uglavnom su sva deca hiperaktivna, a roditelji će učiniti sve samo da sebi obezbede malo mira. Šta uraditi kad im dosade igračke, igrice i TV program, šta uraditi i kako ih zabaviti.

Na sreću, pronalaženje načina za dečju zabavu ne mora da bude skupo, a jedna mama je to podelila sa svojim pratiocima na TikTok-u.

Danijele D., koja sebe na ovoj društvenoj mreži naziva “mamom punom nade” veruje da bi svaki roditelj mogao da ima koristi od ovog njenog trika.

Snimak koji je podelila do sada ima više od 11 miliona pregleda, a na njemu se mama zadovoljno smeje dok u pozadini njeno dete trči ukrug.

Ova mama smislila je da na luster sa ventilatorom zakači balone u različitim bojama; dok se ventilator pokreće, baloni lelujaju, što za dečaka predstavlja izazov, jer neprekidno pokušava da ih uhvati.

 

@thehopefulmama It’s the heavy panting that gets me 😆 What are some of your favorite toddler activities to keep them “busy”. #toddlersoftiktok #toddler #momsoftiktok #mom #twoundertwo #kids #kidsoftiktok #momlife #babiesoftiktok #baby ♬ original sound - Daniele D

 

- Koliko dugo bi trebalo pustiti dete da trči ukrug? Pitam za druga, hvala - komentariše ova mama čiju su ideju o ventilatoru i balonima mnogi ocenili kao genijalnu.

Ona je, ujedno, pitala ostale roditelje koje su omiljene aktivnosti njihovih mališana, a komentari ispod snimka nizali su se jedan za drugim.

- Ok, ovo je genijalno, upravo to sam htela da napišem - samo su neki od komentara.

Nisu izostali ni odgovori koliko dugo bi trebalo pustiti dete da trči ukrug.

- Dok ne napuni 18 godina, dok dete ne bude spremno za koledž - prokomentarisao je drugi roditelj, očigledno izmoren zbog hiperaktivnosti svojih malenih naslednika.

Bilo je i onih mama i tata koje su poručivale da bi dete trebalo da trči dok se ne iseli ili dok se tepih ne izliže.

 

 

 

 

Ostavite komentar