FunBox > Lajk

Baćuška, eto to su ti BEOGRAĐANKE - Rus pitao devojke na ulici KAKVE MOMKE VOLE, a one ga ODUVALE odgovorima

Naše žene privlače crni, visoki, tamne puti, ali ima i onih devojaka koje na keca priznaju da vole isti pol

Izvor: K1info/kurir.rs

12/11/2022 > 14:37

podeli vest:

Baćuška, eto to su ti BEOGRAĐANKE - Rus pitao devojke na ulici KAKVE MOMKE VOLE, a one ga ODUVALE odgovorima
Foto: Freepik.com


Ruski jutjuber i influenser, Ilija Nikolajevič, obilazi zemlje širom sveta, odakle objavljuje zanimljive snimke. Tako ga je put nedavno naveo na Beograd, a on je iskoristio priliku da pita devojke iz Srbije na ulici kakve momke vole. Odgovori su bili raznoliki.

- Fizički me privlače visoki momci, blede puti, tamne kose i očiju, sa velikim nosom. Da budu mentalno jaki, nezavisni, odani - odgovorila je devojka po imenu Kristina.

Ilija je nedaleko od Knez Mihailove ulice sreo i jednu Đurđu, koja je isto rekla da je privlače visoki momci koji nisu previše mišićavi, ali ni previše mršavi. Takođe, moraju da budu duhoviti, zanimljivi i pametni.

- Privlače me veoma visoki momci, treba da budu viši od dva metra, tamne kose i očiju. I moraju da budu Srbi. Moraju da budu smešni i džentleni, da znaju kako da se ponašaju sa devojkom, treba da joj otvore ili pridrže vrata. Takve sitnice devojkama znače. Ne volim nekulturne momke, volim fine momke, koji su kao medvedići - rekla je jedna Sara koju je Rus sreo u Knez Mihailovoj ulici.

Međutim, jedna devojka imala je neočekivan. U pitanju je devojka čiji su roditelji poreklom iz Srbije, ali živi u Americi. Ona je Iliji odgovorila da je ne privlače momci, nego devojke. U prvom trenutku je jutjuber bio začuđen, ali joj je postavio potpitanje kakve je devojke privlače.

- Privlače me seksi devojke - odgovorila je ona kratko.

 

 

 

Ostavite komentar