FunBox > Lajk

Da li mu je posle ovoga sve OPROSTILA? Evo kako je TIKTOKER iznenadio bivšu devojku

TikTok snimak koji ima više od 5 miliona pregleda ukazuje na gest velike pažnje i ljubavi

Izvor: K1info/novosti.rs

31/10/2022 > 23:12

podeli vest:

Da li mu je posle ovoga sve OPROSTILA? Evo kako je TIKTOKER iznenadio bivšu devojku
Foto: Unsplash.com


Popularni TikToker Šon Najland, kreator viceva, koji je na ovoj popularnoj društvenoj mreži okupio više od 3 miliona pratilaca, a bivšoj devojci i majci svog deteta priredio je nezaboravno iznenađenje.

Pored smisla za humor, pokazao je da ima smisla i da bitne ljude u svom životu obraduje lepim i neočekivanim gestovima.

On je oduševio i svoje fanove i bivšu partnerku, kada joj je za 31.rođendan priredio veliko iznenađenje. Tim gestom joj je izrazio zahvalnost za podizanje zajedničkog deteta.

- Rođendan ti je i želim da bude najbolji ikada. Znam da više nismo zajedno. Ti si najbolja mama, pa sam uradio nešto. Zvao sam banku i isplatio celu hipoteku. Ova kuća sada pripada tebi - izgovorio je Šon u videu koji je prikazao na TikTok-u, koji je prikupio više od 5 miliona pregleda. Šon je svojoj bivšoj bacio ključeve od kuće. 

 

@shaun.nyland I paid off my ex girlfriends mortgage. She deserves it. 🎁 #ex #parents #birthday ♬ Home - Edith Whiskers

 

U početku, Ket nije mogla da poveruje šta njen bivši partner izgovara. Kada joj je on predložio da proveri mail na svom telefonu, nije mogla da sakrije iznenađenje.

Par je bio zajedno sedam godina, i imaju trogodišnjeg sina. Zbog nesuglasica, odlučili su da se raziđu u aprilu ove godine, ali po svemu sudeći ostali su u sjajnim odnosima. 

 

 

 

 

Ostavite komentar