FunBox > Lajk

MLADINA najbolja DRUGARICA na SVADBI učinila NEOPROSTIV GREH: Ovaj SNIMAK pogledalo je 25 miliona ljudi

Ispadi se svima dešavaju, ali jedna devojka je sebe pošteno izbrukala na venčanju svoje drugarice

Izvor: K1info/novosti.rs

29/10/2022 > 14:58

podeli vest:

MLADINA najbolja DRUGARICA na SVADBI učinila NEOPROSTIV GREH: Ovaj SNIMAK pogledalo je 25 miliona ljudi
Foto: Pixabay.com


Kada je o svadbama reč, pretpostavlja se da je to najsrećniji dan jedne mlade, svi trče oko nje, samo da ona bude srećna i zadovoljna. ipak, to je njen dan, zar ne.

Ali šta se desi kad nešto pođe po zlu, pa najbolja drugarica misli malo više na sebe, nego na nevestu.

Da, zvuči nemoguće, ali i to se desilo.  Zapravo, Hejli Skiner, podelila je video sa venčanja svoje drugarice na kome se pošteno obrukala.

U snimku možemo da vidimo kako ona prilazi stolu na kome se nalazi mladenačka torta i počinje da seče parče, misleći da su mladenci na nju zaboravili i da je njen potez u datom trenutku bio opravdan.

Ipak, kada je malo bolje razmislila shvatila je da je uradila nešto, što bi joj malo ko oprostio.

 

 

 

- Ja! Gošća na venčanju prijateljice! Izignorisala sto s kolačima i isekla komad torte misleći oh ne, zaboravili su da je posluže. Sada znam koliku sam grešku napravila. Mrzim se - stoji u opisu videa koji je postavila Hejli. Ovaj snimak pogledalo više od 25 miliona ljudi.

Pored snimka nizali su se razni komentari, a bilo je i onih koji su se pitali, kako je u datom trenutku niko nije zaustavio. Iako su mnogi verovali, da drugarica neće progovoriti više sa njom, ona se oglasila i demantovala ove navode.

- Hejli smo službeno oprostili i naučili je bontonu za venčanja - napisala je Mari Gregson Martinez.

- Ovo nije realno, da je neko ovo uradio na mom venčanju ne bi me zanimalo, ali da sam ja to uradila iskopala bih sebi grob zbog sramote, ovo samo govori kakva je ona osoba - neki su od komentara onih koji smatraju da je Hejlin postupak za osudu.

- Presmešno je, da se ovo desilo na mom venčanju umrla bih od smeha, ona je samo čovek i greške su dozvoljene svima, to je samo torta - komentarišu oni koji na sve ovo gledaju sa vedrije strane.

Bilo kako bilo, situacija jeste bizarna, ali se nadamo da jedna torta nije stala između dve najbolje drugarice. 

 

 

 

Ostavite komentar