FunBox > Lajk

Skoro GODINU dana se pravio MRTAV - da bi dobio ulogu MRTVACA

Džoš Nalej je snimke na kojima glumi pokojnika postavljao na TikTok, pa ga je primetila ekipa čuvene serije CSI

Izvor: K1info/novosti.rs

28/10/2022 > 13:29

podeli vest:

Skoro GODINU dana se pravio MRTAV - da bi dobio ulogu MRTVACA
Foto: Unsplash.com


Pojedinci zaista imaju čudne ideje i spremni su na sve samo da bi došli do cilja. Jedan muškarac iz Kentakija se 321 dan pravio mrtav kako bi postao glumac.

Naime, Džoš Nalej je bio uporan, sve je snimao kamerom i postavljao na TikTok, a onda mu se ostvarila i najveća želja. Uspeo je da dobije ulogu u  najgledanijoj američkoj seriji CSI, odnosno dobio je ulogu mrtvaca.

 

 

Zaista je bio veoma istrajan, jer je skoro godinu dana na društvenoj mreži TikTok, postavljao snimke na kojima glumi mrtvaka.

Svakog meseca bivao je sve bolji i bolji. Čak je postao viralni hit, što mu je pomoglo da bude zapažen i od ekipe iz serije CSI.

On je za medije objasnio da nije imao glumačkog iskustva, ali da je vremenom naučio da bude uverljiv leš.

- Ne volim da pričam pred kamerama, ali lako mogu da ležim i ponašam se kao da sam mrtav. Pošto sam napravio više od 300 ovih postova, napredovao sam i postao bolji - rekao je Džoš.

 

 

- U početku ste mogli da vidite kako dišem ili lažnu krv koja je izgledala jako loše. Onda sam odlučio da prestanem da upotrebljavam krv i postao sam bolji u zadržavanju daha - rekao je on.

- Tvoj sam najveći fan, to što radiš za svoj posao je sjajno, dobar posao - samo su neki od brojnih komentara koji mu pristižu na TikTok-u.

 

 

 

Ostavite komentar