FunBox > Lajk

REŽIRALA pravu filmsku SCENU: Snimak LETEĆE VEVERICE koja se PRAVI MRTVA nasmejao je sve

Video je vrlo brzo postao viralan

Izvor: K1info/b92.net

25/06/2023 > 12:03

podeli vest:

REŽIRALA pravu filmsku SCENU: Snimak LETEĆE VEVERICE koja se PRAVI MRTVA nasmejao je sve
Foto: Unsplash.com


Nisu samo kuce i mace ljubimci koji vas mogu iznenati, zabaviti, nasmejati do suza. Verovali ili ne, to mogu i veverice.

Dokaz tome je video snimak, koji se jako brzo proširio društvenim mrežama, a na kom se ova mala životinja se pravi mrtva.

Naime, veverica je oborila metlu, zbog čega je neko u prostoriji frustrirano vikao. Potom se ona brzo odmakla, ali se vratila i uzela dršku metle, okrenula se na leđa i potom dršku stavila preko sebe praveći se da je mrtva.

Ali, to nije sve, jer je veverica odlučila da napravi još uverljiviju scenu, pa je dršku metle pomerila prema svom vratu, a potom je raširila šapice.

Pravu filmsku scenu režirala je mala leteća veverica, a umesto grdnje zbog nereda koji je napravila, izazvala je smeh i postala je prava zvezda. To dokazuju i brojni pozitivni komentari ispod videa.

- Tako je pametna. Bas me zanima o čemu razmišlja. Zamoliću doktora Dulitla da me nauči veveričji jezik. Hvala na objavljivanju, ovo je zaista nešto najzabavije što sam video - samo su neki od komentara.

Snimak je prikazan i u australijskoj TV emisiji Sunrise.

 

Ostavite komentar