FunBox > Lajk

Ribice iz akvarijuma KUPOVALE ONLAJN i otkrile podatke VLASNIKOVE KREDITNE KARTICE

Japanski Jutjuber napravio je poseban sistem kako bi omogućio svojim ljubimcima da igraju Pokemone na njegovom Nintendo Switchu

Izvor: K1info

31/01/2023 > 14:52

podeli vest:

Ribice iz akvarijuma KUPOVALE ONLAJN i otkrile podatke VLASNIKOVE KREDITNE KARTICE
Foto: Youtube PrintScreen/むてきまるちゃんねる -Mutekimaru Channel-


Jutjuber Mutekimaru, čije je korisničko ime Maurice, vodi kanal na sajtu YouTube gde njegove akvarijumske ribe igraju razne igre iz franšize Pokemon.

Ribe kontroliše igru tako što plivaju po akvarijumu opremljenom senzorima, koji simuliraju pritiskanje tastera na vlasnikovom Nintendo Switchu.

Maurice je podesio sistem da uživo prenosi ribice koje su igrale Pokemon Violet, poslednje izdanje u seriji, ali je kvar uzrokovao da se Nintendo Switch vrati na početni ekran. Ribe su najpre promenile vlasnikov Switch nalog iz "Mutekimaru" u "ROWAWAWAWA".

Pošto su promenile identitet svog vlasnika na Switch nalogu, ribe su se u narednih sedam sati živog prenosa dva puta prijavile u Nintendo prodavnicu, gde igrači mogu da kupe digitalne artikle. Video sa živog strima takođe pokazuje kako su ribe označile da prihvataju uslove i odredbe, preuzele novi avatar, da bi čak podesile PayPal nalog preko Switcha, šaljući e-mail poruku njegovom vlasniku prilikom tog procesa.

Ali ovde nije bio kraj, jer se ribice nisu tu zaustavile.

Jutjuber je u naknadnom videu prikazao da su ribe takođe potrošile 500 jena (oko 4 dolara) na kupovinu poena, otkrivši pritom podatke sa vlasnikove kreditne kartice. Dok su pratioci u neverici posmatrali šta se dešava tokom strima, pljuštali su komentari.

Konačno, ribe su uspele da isključe Switch pre nego što je Maurice otkrio šta se dešava u živom strimu.

Maurice je izjavio da je kontaktirao Nintendo, objasnivši neobičan incident i da mu je kompanija refundirala novac koji su potrošili njegovi ljubimci.

 

Ostavite komentar