FunBox > Lajk

Hej NORMALNI, još ste ŽIVI... Čovek na parkingu "ČUKNUO" auto, o onome što se POTOM DESILO bruje društvene mreže

Na društvenim mrežama osvanula je poruka koja bi svima mogla da posluži kao dobra lekcija

Autor: K1info/espreso.co.rs

27/01/2023 > 13:22

podeli vest:

Hej NORMALNI, još ste ŽIVI... Čovek na parkingu "ČUKNUO" auto, o onome što se POTOM DESILO bruje društvene mreže
Foto: K1info


U većini slučajeva vozači posle "čukanja" pruže ruku jedni drugima i dogovore se oko plaćanja štete. Ima i onih svadljivih, ali uglavom dogovor pada na lakši ili teži način. Ali, da će krivac ostaviti poruku i pozvati vlasnika na dogovor, e to su već retki primeri.

Na društevnim mrežama, osvanula je jedna takva objava, ali je onda usledio i novi šok.

Aleksandar Karišik, reditelj, scenarista i producent iz Novog Sada podelio je svoje iskustvo na Twitteru.

- Sinoć sam čvrknuo nečija kola i ostavio poruku u brisaču sa brojem telefona. Neki sat kasnije sam se osmehnuo oko glave, jer mi je stigla poruka sledeće sadržine - napisao je on i objavio tekst poruke koja mu je stigla SMS-om.

- Poštovani, jednom prilikom pre 15 godina ja sam se našao u sličnoj situaciji i ostavio sam broj, gospodin se javio rekavši da oprašta štetu. Ja je sada opraštam vama. A vi jednom oprostite nekom drugom ako vam se desi takva situacija. U zdravlje i hvala što ste ostavili poruku - napisao je vlasnik "čuknutog" automobila u poruci.

Ispod ove objave, usledili su pozitivni komentari.

- Imala sam slično iskustvo kad sam čvrknula nečiji auto i ostavila cedulju s brojem telefona. Čovek mi pisao posle dva dana i kaže mnogo hvala što ste ostavili poruku, ali drug je majstor pa će ofarbati. Kažem da želim da platim to, kaže ma ok, čućemo se. Nije se javljao otad - napsila je jedna tviterašica.

- Ulepša mi dan, ima jos sveća koje gore u ovom mraku - napisali su drugi.

Neki su prokomentarisali da bi ovo trebalo da bude normalna pojava.

- Na žalost, čovek se prijatno iznenadi umesto da je ovo normalno, baš juče sam video tvit s pitanjem koliko se čeka na realizaciju one narodne dobro se dobrim vraća, i htedoh da napišem da nema pravila, ali, radi, ima ljudi, ima nade, ovo je divno, još uvek ima ljudi - samo su neki od komentara koji su usledili.

 

 

 

Ostavite komentar