FunBox > Deus ex machina

Jutarnje MUKE VOZAČA su gotove: GENIJALAN TRIK za odmrzavanje VETROBRANSKOG STAKLA

Video sa "fazonom" koji nam svima treba prikupio je 3.7 miliona pregleda i više od 280 hiljada lajkova

Izvor: K1info

13/12/2022 > 07:22

podeli vest:

Jutarnje MUKE VOZAČA su gotove: GENIJALAN TRIK za odmrzavanje VETROBRANSKOG STAKLA
Foto: Shutterstock


Niske temperature koje su krenule razlog su zašto vozači na TikToku raspravljaju o najboljem načinu za odmrzavanje vetrobranskog stakla, a jedna tiktokerka podelila je brzinski trik koji je takođe brzinski postao viralan.

Tiktokerka @saradeutsch podelila je trik koji je jako jednostavan i ne zahteva nikakav dodatni napor, pa čak ni izlazak iz automobila, a ljudi su oduševljeni.

"Pravim ovaj video svake godine. Kada vam je vetrobransko staklo zaleđeno, obavezno spustite štitnike za sunce tako da se zaustavi protok vazduha - i led se brže otopi", objasnila je i napisala u videu da je ovo važan savet za sve vozače tinejdžere.

 

@saraedeutsch Teen drivers need to know this! Frozen windshield are about to be a thing with all the cold and snow #winter #buffalosnowstorm #winterweather #snow #teendriver ♬ original sound - Sara Deutsch

 

Video je prikupio 3.7 miliona pregleda i više od 280 hiljada lajkova, a tiktokeri su bili prilično oduševljeni i mnogi su priznali da nisu imali pojma da ovako jednostavan savet može da pomogne.

Jedan tiktoker je prokomentarisao: "Upravo sam to naučio s 32 godine, lol", dok je drugi dodao: "Imam 48 godina i nisam to znao". Jedan tiktoker je napisao: "Pokušaću ovo već sutra ujutru".

Da podsetimo, TikTokom je ranije kružio sličan video sa savetom za odmagljivanje vetrobranskog stakla koji je takođe postao viralan.

 

@carsdotcom Foggy windows? 😱 No problem--try this hack! #tiktokchallenge #carhacks #carsdotcom #hack ♬ original sound - Cars.com

 

Ostavite komentar