FunBox > Deus ex machina

Dok čekaju da NAPUNE BATERIJU na automobilu vlasnici mogu da se brčkaju u TESLA BAZENU

Tesla svojim korisnicima nudi osveženje u prenosivim bazenima, samo četiri osobe mogu da dele bazen u isto vreme i ne duže od 10 minuta

Autor: K1info/revijahak.rs

29/08/2022 > 19:11

podeli vest:

Dok čekaju da NAPUNE BATERIJU na automobilu vlasnici mogu da se brčkaju u TESLA BAZENU
Foto: YouTube screenshot


Jedan od razloga zašto ljudi izbegavaju kupovinu električnog vozila je dugo vreme čekanja da se baterija napuni. Tesla to priznaje i ulaže u propratne sadržaje oko svojih stanica za napajanje. Svi se unervoze dok čekaju da se auto napuni.

Zato su zaposleni u Tesli počeli da kreativno razmišljaju o vremenu provedenom pored tzv. Supercharger. Prvi rezultati počeli su da se pojavljuju u Evropi, tačnije u Nemačkoj.

Tesla započinje partnerstvo s firmom bk World za izgradnju salona opremljenih automatiziranim automatima za prodaju kafe, hrane, pića, toaleta pa čak i neke elektronike.  Ali Tesla ne staje na tome, već je razmazio korisnike i postavio mobilni bazen u Hildenu u Nemačkoj.

Prema uputstvu koje je objavila Tesla, bazen bi radio od četvrtka do nedjelje, u periodu od 14 do 19 sati. Samo četiri osobe mogu deliti bazen u isto vreme i ne duže od 10 minuta. Poznavajući Niemce, uvereni smo da će se u potpunosti pridržavati pravila.

Dakle, dok obučete kupaći kostim, malo se se osvežite, pa se presvučete i osušite, baterija vam je potpuno napunjena.

 

 

Ostavite komentar