Vesti > Svet

LAVROVE, AMERE! Putinova desna ruka ima KRIZU IDENTITETA?

Fotografije ministra spoljnih poslova pojavile su se nakon informacije o hospitalizaciji u Indoneziji

Izvor: K1info

16/11/2022 > 12:46

podeli vest:

LAVROVE, AMERE! Putinova desna ruka ima KRIZU IDENTITETA?
Foto: Tanjug/Vyacheslav Prokofiev/TASS Host Photo Agency Pool via AP


Imidž večito ozbiljne pojave ruskog ministra spoljnih poslova Sergeja Lavrova srušen je zbog majice, mobilnog telefona i sata. 

Naime, Lavrov se na meti korisnika Twittera našao ne zbog svojih kontroverznih, ratnohuškačkih izjava, već zato što se pojavio u snimku kao hodajuća reklama za Ameriku. On je umesto stroge kombinacije u kakvim smo ga navikli,  bio odeven u majicu sa potpisom američkog umetnika Žana Mišela Baskijata, crnog slikara i biseksualca, koji se predozirao heroinom.

Inače, Baskijat je na vrhuncu slave bio sredinom osamdesetih godina prošlog veka, kada dobija velike narudžbine za slike, murale i grafite. Bio je veliki prijatelj sa rodonačelnikom pop-arta Endijem Vorholom, koji mu je bio i neka vrsta zaštitnika.

 

 

 

Preminuo je 1988. godine usled prekomerne doze heroina. Imao je samo 27 godina.

Korisnici društvenim mreža su takođe primetili da Lavrov nosi sat i telefon marke Apple, a sve to veoma odudara od večito ozbiljne pojave ruskog ministra spoljnih poslova.

Ove slike pojavile su se nakon informacije o hospitalizaciji Sergeja Lavrova u Indoneziji. Kako bi demantovala tu vest portparolka ministarstva Marija Zaharova snimila je ministra kako sedi na terasi u šortsu i majici kratkih rukava i priprema se za summit G20.

Foto: Instagram screenshoot/telegraf.rs

 

Korisnicima Twittera odevni izbor ruskog ministra još više "bode oči“ imajući u vidu da se, od početka ruske invazije na Ukrajinu, iz Moskve često može čuti da su u "vrednosnom sukobu“ sa Zapadom.

Isto tako, tviterašima nije promakla činjenica da Lavrov, koji propagira tvrdnje Vladimira Putina da sve zlo i loše dolazi sa Zapada i konkretno od Amerikanaca, nosi Apple Watch i ima novi iPhone 14.

Ispod objava na Twitteru zaređali su se i komentari.

- Je li neko identifikovao koje su to crne kožne cipele koje nosi", "On samo pokazuje kako sankcije ipak ne vrede", "Kladim se da piše Parker hemijskom olovkom i da su te naočare isto uvozne", "Želi li nam on to reći nešto o sebi", "Nemojte mu reći za ovo", "Možda šalje signale da želi preći na drugu stranu", samo su neki od komentara s Twittera.

 

 

 

 

 

Ostavite komentar