Vesti > Svet

PČELAMA protiv POLICIJE: Do sada NEVIĐENI način za sprečavanje ISELJENJA iz kuće

Jedan pripadnik organa reda je završio u bolnici

Autor: K1info/zanimljivostidana.com

22/10/2022 > 23:06

podeli vest:

PČELAMA protiv POLICIJE: Do sada NEVIĐENI način za sprečavanje ISELJENJA iz kuće
Foto: Unsplash.com


Rori S. Vuds (55), protestankinja iz Masačusetsa, optužena je da je pustila roj pčela na policajce, dok su pokušavali da uruče obaveštenje o deložaciji jednog građana. Sada se žena suočava se sa višestrukim napadima i optužbama.

U okružnom sudu u Sprinngfildu na suđenju se izjasnila da nije kriva i puštena je bez kaucije.

Ona i drugi demonstranti tvrde da su pokušavali da spreče nezakonito iseljenje vlasnika kuće Altona Kinga.

Prema izveštaju policije, kada su stigni na zadatu lokaciju, došla je i Rori Vuds, koja živi u Hedliju, vozeći terenac koji je vukao prikolicu sa košnicama. Ona je zatim počela da trese košnice, razbijajući poklopac sa jedne i izazivajući stotine pčela da izjure i počnu da ubadaju jednog šerifovog zamenika.

Dok je ubodeno još nekoliko zaposlenih u šerifovom odeljenju, uključujući i troje koji su alergični na ubod pčele, rori Vuds je na sebi imala pčelarsko odelo. Na kraju su joj policajci ipak stavili lisice na ruke i priveli je u stanicu. 

Šerif okruga Hampden Nik Koči rekao je da je gospođa Vuds mogala da se suoči i sa ozbiljnijim optužbama da se desilo nešto gore.

- Jedan član policijskog osoblja je završio u bolnici, ali na sreću bio je dobro - rekao je Koči.

- Imali smo sudski nalog koji nam je dat i naš je posao da izvršimo taj sudski nalog. Dolazak gospođice Woods sa svojim vozilom i njenom prikolicom je zaista izazvao da stvari krenu naopako - rekao je glavni zamenik šerifa Robert Hofman.

 

 

 

Ostavite komentar