Vesti > Svet

POGLEDAJTE SNIMKE UŽASA! Rusija RAKETIRALA UKRAJINU! Uništena najveća TERMOELEKTRANA kod KIJEVA, scene su JEZIVE (VIDEO)

Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski objavio je da je Rusija protekle noći ispalila više od 40 raketa i oko 40 dronova na Ukrajinu

Izvor: K1info/kurir.rs

Autor: Anica Ninković

11/04/2024 > 11:11

podeli vest:

POGLEDAJTE SNIMKE UŽASA! Rusija RAKETIRALA UKRAJINU! Uništena najveća TERMOELEKTRANA kod KIJEVA, scene su JEZIVE (VIDEO)
Foto: X Printscreen/MyLordBebo


Prvi snimci posledica noćašnjeg i jutrošnjeg velikog ruskog napada na oblasti širom Ukrajine počeli su da se šire društvenim mrežama.

U jednom od klipova navodi se da je uništena termoelektrana Tripilska, koja je s instaliranim kapacitetom od 1.800 megavata bila najveće postrojenje za proizvodnju električne energije u Kijevskoj oblasti.

Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski objavio je da je Rusija protekle noći ispalila više od 40 raketa i oko 40 dronova na Ukrajinu.

Operativna komanda poljske vojske objavila je rano jutros da borbeni avioni te zemlje i saveznica iz NATO operišu u vazdušnom prostoru Poljske zbog velikog ruskog raketnog napada na Ukrajinu.

Sirene za vazdušnu opasnot oglasile su se širom Ukrajine zbog napada u kojem je Rusija lansirala dronove, krstareće rakete iz bombardera Tu-95 i hipersonične rakete Kinžal na razne ukrajinske oblasti.

Ostavite komentar