Vesti > Svet

OVO JE TERORISTA koji je počinio NAPAD u Moskvi! Isplivale fotografije njegovog KRVAVOG LICA i automobila (FOTO)

Direktor FSB obavestio je da je privedeno 11 osoba, uključujući i četvoricu terorista koji su direktno umešani u napad

Izvor: K1info

Autor: Kristina Jokić

23/03/2024 > 09:43

podeli vest:

OVO JE TERORISTA koji je počinio NAPAD u Moskvi! Isplivale fotografije njegovog KRVAVOG LICA i automobila (FOTO)
Foto: Tanjug/AP


Jezive fotografije isplivale su na društvenim mrežama, a navodi se da su u pitanju slike slupanog automobila kojim su teroristi pokušali da pobegnu sa lica mesta, a na jednoj od slika je i osoba koja je osumnjičena da je učestvovala u napadu u Moskvi.

Podsetimo, krvavi pir se dogodio sinoć u 18 sati kada su najmanje tri osobe u maskirnim uniformama upale u "Krokus siti hol" u kom se u tom trenutku, između ostalog, održavao koncert popularne ruske grupe "Piknik".

Direktor FSB Aleksandar Bortnikov obavestio je da je privedeno 11 osoba, uključujući i četvoricu terorista koji su direktno umešani u teroristički napad u Moskvi.

U terorističkom napadu na Krokus Siti Hol, za koji je odgovrnost preuzela Islamska država, stradalo je najmanje 93 osoba, a više od 100 je povređeno.

Napadači su bukvalno s vrata otvorili vatru na prisutne civile, a zatim bacili bombu ili zapaljivu materiju koja je izazvala veliki požar. Na lice mesta došli su pripadnici hitnih službi, kao i veliki broj specijalaca koji su uleteli u zgradu.

Nekoliko časova kasnije saopšteno je da je zgrada bezbedna i da je požar lokalizovan. Tada je počelo izvlačenje ranjenih i mrtvih, a ISIS se oglasio tvrdnjom da su njegovi pripadnici nakon napada uspeli da pobegnu.

 

Ostavite komentar