Vesti > Svet

Sada je svima jasno zašto se tamo NIJE POJAVIO! Princ Vilijam saznao da Kejt Midlton ima RAK pre važnog događaja (VIDEO)

Princeza od Velsa se obratila javnosti video snimkom i rekla da se oseća dobro i da je počela hemoterapiju

Izvor: K1info

Autor: dnevnik.hr/Anica Ninković

22/03/2024 > 20:20

podeli vest:

Sada je svima jasno zašto se tamo NIJE POJAVIO! Princ Vilijam saznao da Kejt Midlton ima RAK pre važnog događaja (VIDEO)
Foto: Tanjug/AP


Kejt Midlton šokirala je javnost priznanjem da ima rak, a britanski mediji pišu kada je njen suprug princ Vilijam saznao ovu informaciju.

Kejt se obratila javnosti video snimkom i rekla da se oseća dobro i da je počela hemoterapiju. Kraljevska porodica je ovu vest čuvala u tajnosti od januara, a Kejt je saznala loše vesti posle operacije abdomena kojoj je bila podvrgnuta.

Princ Vilijam je saznao da je njegova supruga Kejt imala rak samo nekoliko trenutaka pre nego što je trebalo da prisustvuje parastosu grčkom kralju Konstantinu 27. februara.

Izostanak princa od Velsa sa događaja u kapeli Svetog Đorđa u zamku Vindzor za mnoge je bio iznenađenje, jer je otkazan u poslednjem trenutku, ali je večerašnje otkriće o princezinom zdravlju rasvetlilo zašto je bio odsutan.

- Vilijam i ja smo učinili sve što smo mogli da obradimo celu situaciju i rešimo što je više moguće unutar naše porodice. Trebalo nam je vremena da Džordžu, Šarlot i Luisu sve objasnimo na njima prikladan način i da ih uverimo da ću biti dobro. Mojoj porodici je bilo potrebno malo vremena, prostora i privatnosti - kaže Kejt u videu.

Ona je istakla da je sve ovo vreme imala veliku podršku porodice.

- Imati Vilijama pored sebe u ovom trenutku je veliki izvor utehe i sigurnosti, kao i ljubav, podrška i dobrota koju pokazuju mnogi od vas. To nam oboma mnogo znači - dodala je Kejt.

Još od prošlog decembra spekuliše se šta se dešava sa omiljenim članom kraljevske porodice, a sve je otišlo toliko daleko da su se pojavile bezbrojne teorije zavere.

- Svima koji se bave ovom bolešću, u bilo kom obliku, nemojte gubiti veru i nadu. Niste sami - rekla je Kejt.

Kensingtonska palata je objasnila da je snimak na kojem princeza objašnjava svoje stanje snimljen u sredu u studijima Bi-Bi-Sija.

Ostavite komentar