Vesti > Svet

DETALJI JEZIVE OTMICE U NEMAČKOJ! Beba Mia SPASENA od otmičara, UBILI joj majku, a o baki se još ništa ne zna

Devojčica je 13. marta pronađena kod jednog para

Izvor: K1info/telegraf.rs

Autor: Anica Ninković

16/03/2024 > 12:50

podeli vest:

DETALJI JEZIVE OTMICE U NEMAČKOJ! Beba Mia SPASENA od otmičara, UBILI joj majku, a o baki se još ništa ne zna
Foto: Pixabay.com


Nemačka policija istražuje slučaj otmice bebe Mije, stare svega pet nedelja i ubistva njene majke Margarite R. (27) i, kako se veruje, bake Marine S. (51).

Telo Margarite, koja je rodom iz Ukrajine, pronađeno je 7. marta u reci Rajni u Hohenhajmu, a odmah je ustanovljeno da je ubijena. Policija je hitno krenula u potragu za njenom majkom i ćerkom, a devojčica je 13. marta pronađena kod jednog para. Kako je saopšteno, uhapšena je Ruskinja (43) i Nemac (44) zbog sumnje da su oteli bebu, a možda i ubili njene najmilije. Za Marinom se još traga.

Mediji pišu da su Margarita, Marina i mala Mia poslednji put viđene početkom marta u jednom restoranu. Tamo su, kako se veruje, ručale sa jednom ženom iz Valdorfa koja im je, prema rečima Marinine prijateljice, ponudila da im pomogne oko nemačkih papira, s obzirom na to da su Marina i Margarita izbeglice iz Ukrajine.

Tu ženu su, veruje se, upoznale preko društvenih mreža i dogovorile susret sa njom. U ovom trenutku nije poznato da li je ta žena zapravo Ruskinja koja je u međuvremenu uhapšena zbog Mijine otmice.

Kako pišu nemački mediji, Margarita je stigla u Nemačku iz Harkova. Radila je, između ostalog i kao poslastičar. Devojka je u Nemačku stigla iz Slovačke, gde je prethodno bila sa majkom u jednom prihvatilištu za izbeglice.

O njenoj majci Marini se i dalje ništa ne zna. Policija veruje da je i ona ubijena, ali njeno telo još nije pronađeno.

- Potraga za Marinom S. (51) se i dalje nastavlja. Molimo sve koji nešto znaju da nas kontaktiraju - saopšteno je iz policije.

Ostavite komentar