Vesti > Svet

EVO ŠTA SE DESILO POLA SATA PRE NESTANKA ANE KNEŽEVIĆ! Jedan jako čudan detalj na zgradi gde je poslednji put viđena

Ana je poslednji put viđena oko 22 sata ispred vrata stana u kojem je živela poslednjih meseci

Izvor: K1info/telegraf.rs

Autor: Ognjen Nestorović

15/02/2024 > 16:27

podeli vest:

EVO ŠTA SE DESILO POLA SATA PRE NESTANKA ANE KNEŽEVIĆ! Jedan jako čudan detalj na zgradi gde je poslednji put viđena
Foto: Shutterstock


Španska policija i dalje traga za Anom Knežević (40), koja je misteriozno nestala 2. februara u Madridu.

Ana je poslednji put viđena oko 22 sata ispred vrata stana u kojem je živela poslednjih meseci.

Kako Telegraf.rs saznaje, samo pola sata ranije sigurnosne kamere snimile su nepoznatog čoveka, koji je nosio moto-kacigu, a koji je crnim sprejem išarao kamere na i unutar zgrade gde je Ana poslednji put viđena.

Podsetimo, Ana je u Madrid došla u decembru 2023. godine sa Floride, a nakon razvoda od Srbina Davida. Njeni prijatelji su naveli da je razvod za Anu bio veoma stresan i da je privemeno želela da se izmesti, te je odabrala Španiju kao zemlju gde bi provela nekoliko meseci.

Foto: Društvene mreže/printskrin

 

Svakodnevno je bila u kontaktu sa porodicom i prijateljima, sa kojima je delila sve detalje iz života. Kobnog dana kada je nestala, najbolju drugaricu Sanu je glasovnom porukom obavestila da je gledala novi stan, kojim je oduševljena, te da se sprema za put u Barselonu 5. februara sa drugaricom.

Manje od 24 sata kasnije ista prijateljica je dobila čudnu tekstualnu poruku u kojoj joj Ana saopštava da je sa nepoznatim čovekom napustila Madrid i da će joj se javiti za nekoliko dana.

"Upoznala sam nekog divnog!! Ima vikendicu na oko dva sata od Madrida. Na putu smo do tamo i ostaćemo nekoliko dana. Signal je tamo loš. Zovem te kad se vratim. Juče nakon terapije mi je trebalo da prošetam i prišao mi je na ulici! Divno upoznavanje, kako nikad nisam doživela", stajalo je u poslednjoj Aninoj poruci nakon koje joj se gubi svaki trag.

Na brojne zabrinute poruke koje joj je Sana potom poslala nije odgovorila, niti je stigla potvrda da je poruke uopšte i pročitala.

Ostavite komentar