Vesti > Svet

Mladi ukrajinski KOŠARKAŠ (17) brutalno UBIJEN u NEMAČKOJ: UBIO GA DEČAK OD 15 GODINA!

Nesrećnog tinejdžera su prema pisanju nemačkih medija napali mladići dok se on vraćao sa saigračem Artjomom Kozačenkom

Izvor: K1info/telegraf.rs

Autor: Anica Ninković

12/02/2024 > 15:34

podeli vest:

Mladi ukrajinski KOŠARKAŠ (17) brutalno UBIJEN u NEMAČKOJ: UBIO GA DEČAK OD 15 GODINA!
Foto: Shutterstock


Iz Nemačke stižu strašne vesti, gde je mladi ukrajinski košarkaš Volodimir Jermakov (17) preminuo posle brutalnog napada na ulici i ranjavanja nožem od strane grupe mladića u nemačkom gradu Oberhauzenu.

Nesrećnog košarkaša su prema pisanju nemačkih medija napali mladići dok se on vraćao sa saigračem Artjomom Kozačenkom. Uputili su se ka Železničkoj stanici.

Najpre su ih provocirali, a onda i fizički nasrnuli na njih. Dvojica Ukrajinaca inače su bila deo ekipe Art Džajants iz Dizeldorfa.

Kako se navodi u dosadašnjem toku istrage, osumnjičeni ubica je mladić od svega 15 godina, a koji je izvadio nož i izbo Jermakova.

Napadači su pobegli sa lica mesta, ali ih je policija na osnovu snimaka brzo identifikovala i uhapsila. Ubica je višestruki prestupnik, ovo mu nije prvi napad.

Posle svega su se oglasili klub u kojem je nastupao, kao i Košarkaški savez Ukrajine.

- Da bi izbegao rat u zemlji rođenja, preselio se u Dizeldorf tokom jula 2023. godine, gde je pronašao novi dom. Volodimir je bio veoma popularan među trenerima, saigračima i prijateljima i ostaće upamćena mlada osoba čiju je svakodnevnicu karakterisala čista životna radost i sportska ambicija - napisao je nemački klub.

Ostavite komentar