Vesti > Svet

Evo kako se oseća kralj Čarls III posle OPERACIJE! Pre zahvata POSETIO Kejt

Ne zna se kada će Čarls izaći iz bolnice i nastaviti s kraljevskim dužnostima, samo da će njegove javne dužnosti biti odložene na kratko

Izvor: K1info/Tanjug

Autor: Anica Ninković

26/01/2024 > 22:50

podeli vest:

Evo kako se oseća kralj Čarls III posle OPERACIJE! Pre zahvata POSETIO Kejt
Foto: Tanjug/AP Photo/Alessandra Tarantino


Britanski kralj Čarls III se oseća dobro nakon intervencije za lečenje proširene prostate, rekao je neimenovani izvor blizak kraljevskoj porodici i dodao da je uoči operacije posetio snaju, princezu od Velsa Kejt Midlton koja se oporavlja u istoj bolnici.

Od obaveštenja Bakingemske palate o kraljevom zdravstvenom stanju, britanska Nacionalna zdravstvena služba (NHS) objavila je da se broj poseta njihovoj stranici o uvećanoj prostati povećao 1.000 odsto, odnosno na tu stranicu se klikće u proseku na svakih pet sekundi.

- Njegovo veličanstvo želi da se zahvali svima koji su poslali lepe želje tokom protekle nedelje i zadovoljstvo mu je što njegova dijagnoza ima pozitivan uticaj na porast svesti o javnom zdravlju - saopšteno je iz palate.

Nije rečeno kada će Čarls izaći iz bolnice i nastaviti s kraljevskim dužnostima, samo da će njegove javne dužnosti biti odložene na kratko, dok su detalji o zdravlju princeze od Velsa i dalje nepoznati.
 

Ostavite komentar