Vesti > Svet

Zvanična Moskva neće odustati od svojih pozicija, raste proizvodnja NAORUŽANJA

Suština problema nije u Ukrajini, već u onima koji pokušavaju da unište Rusiju pomoću Ukrajine. Neće uspeti, kazao je Putin

Izvor: K1info/Tanjug

Autor: Milena Gačević

01/01/2024 > 20:35

podeli vest:

Zvanična Moskva neće odustati od svojih pozicija, raste proizvodnja NAORUŽANJA
Foto: Grigory Tanjug/AP Photo/Sysoyev, Sputnik, Kremlin Pool Photo


Ruski predsednik Vladimir Putin najavio je tokom današnjeg susreta sa pripadnicima ruske vojske u bolnici Višnjevski višestruko povećanje proizvodnje naoružanja.

- Već sam rekao, videli smo višestruko povećanje količine proizvedenog naoružanja. Kada govorim o industriji i o rastu industrijske proizvodnje, to imam i na umu. Ali ne samo to - rekao je Putin i ukazao da je jedna trećina privrednog rasta ostvarena oslanjanjem na civilni sektor, prenosi TASS.

Putin je naglasio da su stabilnost finansijskog i ekonomskog sistema i realnog privrednog sektora veoma važni, "verovatno najvažniji".

Ruski predsednik Vladimir Putin je izrazio uverenje da Zapad neće uspeti u pokušajima da uništi Rusiju.

- Suština problema nije u Ukrajini, već u onima koji pokušavaju da unište Rusiju pomoću Ukrajine. Neće uspeti. To je apsolutno isključeno. Mislim da svest o tome postepeno raste na Zapadu - poručio je Putin.

On je obećao je da zvanična Moskva neće odustati od svojih pozicija, iako ne želi da se bori u nedogled.

- Nemamo želju da se borimo na neodređeno vreme, ali ni nećemo odustati od svojih pozicija - rekao je ruski predsednik tokom susreta sa vojnim osobljem u bolnici Višnjevski.

 

Ostavite komentar