Vesti > Svet

Indijka tužila muža jer je UKRAO I PRODAO NJEN BUBREG dok je bila u bolnici

Ranija Kundu optužula je svog muža Prasanta Kundua da joj je ukrao, a zatim prodao bubreg na crnom tržištu bez njenog znanja i pristanka

Autor: zanimljivostidana.com

16/09/2022 > 08:30

podeli vest:

Indijka tužila muža jer je UKRAO I PRODAO NJEN BUBREG dok je bila u bolnici
Foto: Youtube PrintScreen


Ranjita Kundu, sredovečna Indijka iz Kodameta, sela u indijskoj državi Odiša, tvrdi da je njen muž ukrao i prodao njen bubreg na crnom tržištu pre četiri godine.

Zbog bolova u stomaku je nedavno posetila lekara i saznala da ima samo jedan bubreg.

Ranija tvrdi da je 2018. godine, pod izgovorom da je odveze u bolnicu na operaciju uklanjanja kamena iz bubrega, njen suprug dogovorio da joj se izvadi bubreg, kako bi mogao da ga proda na crnom tržištu.

- Kamen u bubregu sam dobila 2018. godine i tada muž me je smestio u privatnu bolnicu u Bubanešvaru. Zbog anestezije nisam znala ništa. Moj muž je prodao bubreg Asimu Haldaru iz sela MV-38 u našem okrugu - rekla je žena.

Ranjita tvrdi da je njen muž, identifikovan kao Prasant Kundu, državljanin Bangladeša u njenom selu boravio kao ilegalni imigrant. U braku su bili 12 godina i imaju dvoje dece, sina i ćerku.

Pre osam meseci navodno je napustio porodicu i pobegao sa drugom ženom. Ranjita je izbačena iz porodične kuće i trenutno živi sa roditeljima.

Otprilike u vreme kada se navodni incident dogodio, par svađao oko miraza, a muž je odlučio da ukrade i proda Ranjitin bubreg, kako bi dobio novac za koji je smatrao da mu se duguje.

Ranjita Kundu je nedavno podnela tužbu protiv svog muža, optužujući ga da je planirao krađu, a zatim prodaju njenog bubrega bez njenog pristanka koristeći falsifikovane dokumente. Policija je privela Prasanta i navodno istražuje slučaj.

 

Ostavite komentar