Vesti > Svet

PO UZORU NA SRPSKOG PREDSEDNIKA? Putin razgovarao sa svojim DVOJNIKOM

Neverovatno liče i to se ruskom predsedniku nikako nije dopalo

Izvor: K1info/index.hr

Autor: Kristina Jokić

15/12/2023 > 10:06

podeli vest:

PO UZORU NA SRPSKOG PREDSEDNIKA? Putin razgovarao sa svojim DVOJNIKOM
Foto: X Printscreen/GloOouD


Ruski predsednik Vladimir Putin suočio se sa dvojnikom kojeg je stvorila veštačka inteligencija, tokom maratonske konferencije. Toliko su sični da je Putin nakratko ostao bez reči kada ga je ugledao.  

Dvojnik je iskoristio priliku da postavi pitanje Putinu o veštačkoj inteligenciji. Ovaj razgovor izazvao je smeh publike u dvorani sa Putinom u Moskvi.

- Vladimire Vladimiroviču, zdravo, ja sam student na Državnom univerzitetu u Sankt Peterburgu. Želim da Vas pitam, da li je istina da imaš puno dvojnika? Takođe, kako gledate na opasnosti koje veštačka inteligencija i neuronske mreže donose u naše živote - upitao ga je.

Pitanje je kod Putina izazvalo oklevanje u njegovom četvrtom satu odgovaranja na pitanja tokom maratonske konferencije, što se, priznaćete, retko dešava.

- Vidim da možda nalikuješ meni i govoriš mojim glasom, ali razmišljao sam o tome i odlučio da samo jedna osoba mora da bude poput mene i da govori mojim glasom, a to ću biti ja - odgovorio je Putin. 

Poslednjih godina javljale su se razne spekulacije da Putin ima jednog ili više dvojnika koji ga pokrivaju na nekim javnim nastupima. Najčešće spekulacije dolazile su sa Zapada, a kao ralog za "Putinove dvojnike" navodili su zdravstvene probleme ruskog predsednika. 

- Usput, ovo je moj prvi dvojnik - dodao je Putin naknadno.

Kremlj je to opovrgnuo i rekao da je predsednikovo zdravlje odlično.

Ostavite komentar