Vesti > Svet

Govor tela KEJT i MEGAN jasno otkriva koja od njih DVE je buduća KRALJICA

Stručnjak za govor tela ističe da su parovi tokom zajedničkog pojavljivanja slabo komunicirali, Kejt Midlton izbegavala pogled Megan Markl

Autor: zadovoljna.nova.rs

12/09/2022 > 07:34

podeli vest:

Govor tela KEJT i MEGAN jasno otkriva koja od njih DVE je buduća KRALJICA
Foto: Tanjug/AP


Vilijam i Kejt, koji su sada princ i princeza od Velsa, otišli ​​su u Vindzor da obiđu cveće i poklone koji su ostavljeni ispred kapija imanja Berkšir, u znak počasti pokojnoj kraljici koja je umrla u Balmoralu u četvrtak, u 96. godini

Pridružili su im se princ Hari (37) i Megan Markl (41) – a to je prvi put da su se ova dva para pojavila u javnosti zajedno nakon dve godine. Poslednji put je to bilo 9. marta 2020.

Foto: Tanjug/AP

 

Uprkos tome što su sada ujedinjeni, razlike između parova su nepremostive.

Hari i Megan, koji su pre dve godine senzacionalno napustili kraljevske dužnosti kako bi živeli u Kaliforniji, a zatim izneli niz optužbi protiv porodice, držali su se za ruke dok su gledali poklone, a Hari je u jednom trenutku držao ruku na leđima supruge. Stručnjaci za govor tela kažu da žele da se predstave kao običan građanski par, kao što je Megan oduvek želela.

Foto: Tanjug/AP

 

S druge strane, Kejt Midlton i njen suprug Vilijam su se ponašali formalno, u skladu sa protokolom. Nisu se držali za ruke – kao što se ni kralj Čarls III i njegova kraljica supruga Kamila nisu držali za ruke pri ulasku u Bakingemsku palatu.Uprkos ujedinjenju, Kejt Midlton i Megan Markl ostaju sušte suprotnosti u svom javnom nastupu, a to nisu uspele da sakriju ni ovom prilikom.

Stručnjak za govor tela Džudi Džejms primetila je da su parovi veoma malo komunicirali međusobno – a čini se da je Kejt Midlton izbegavala poglede Megan Markl.

Foto: Tanjug/AP

 

Činilo se da su Vilijam i Hari imali kratak razgovor, dok su Kejt i Megan gledale isključivo pravo ispred sebe.

Ponekad se činilo da Kejt stoji malo dalje od grupe.

- Kejt izgleda malo distancirano iako je bliska Vilijamu kada su se parovi malo razišli - rekla je Džudi.

- Ovde nema znakova opuštenosti ili čak naklonosti, ali činjenica da hodaju zajedno i ponovo komuniciraju je impresivna sama po sebi. To je profesionalan pristup novog princa od Velsa i možda će da probiju led u pogledu govora tela na sahrani - dodala je.

Ostavite komentar