Vesti > Svet

HOĆEŠ LI DA PUCAŠ U MENE? Ovo su POSLEDNJE REČI TRUDNICE koju je policajac UBIO NA PARKINGU (uznemirujući snimak)

Policajac je 21-godišnjakinju ubio jednim hicem iz pištolja, jer je odbila da izađe iz automobila pošto joj je to naredio

Izvor: K1info/Dnevnik.hr

02/09/2023 > 13:43

podeli vest:

HOĆEŠ LI DA PUCAŠ U MENE? Ovo su POSLEDNJE REČI TRUDNICE koju je policajac UBIO NA PARKINGU (uznemirujući snimak)
Foto: Tanjug/AP


Mladu trudnicu (21) ubio je policajac na parkiralištu tržnog centra u američkoj državi Ohajo pre dve nedelje. Porodica ubijene Takije Jang zahteva da policajac koji je ubio njihovu ćerku i njeno nerođeno dete, snosi odgovornost. 

On je 21-godišnjakinju ubio jednim hicem iz pištolja, jer je odbila da izađe iz automobila nakon što su joj naredili, pa je htela da se odveze.

Jang je bila u sedmom mesecu trudnoće. Preminula je u bolnici, kao i njena nerođena devojčica.

 

 

- Tražimo odgovornost za dva dragocena izgubljena života - kazao je advokat porodice.

Sve je krenulo od toga da je radnik prodavnice optužio za krađu. Policajci su bili na parkiralištu i pomagali čoveku koji nije mogao da otvori svoj auto kad im je radnik rekao da je Jang jedna od osoba koje su krale alkohol, prenosi Dnevnik.hr.

Policajci su potom otišli do njenog auta i naredili joj da izađe, jer je optužuju da je krala. Takija je kazala da nije ništa ukrala i odbila je da izađe iz automobila, nakon čega su policajci u nju uperili pištolje.

Jedan od njih je počeo da lupa po staklu auta, a Jang ga je upitala: "Hoćeš li da pucaš u mene?".

On je zatim u nju uperio pištolj i povikao da izađe iz vozila.

 

 

U snimku do kojeg je došla policija, vidi se kako je Jang krenula autom da bi se udaljila u suprotnom smeru od policajca, koji joj je rukom držao prednji deo auta koji ga je potom okrznuo, pa je on pucao kroz staklo, prenosi Reuters.

Obojica policajaca su suspendovana, a njihov identitet nije javno otkriven.

Ostavite komentar