Vesti > Svet

Mladi fudbaler pronađen raskomadan i bez glave

Užasan zločin odigrao se u Brazilu, delovi tela nesrećnog mladića pronađeni u reci

Izvor: K1info

Autor: K1info

06/07/2023 > 08:36

podeli vest:

Mladi fudbaler pronađen raskomadan i bez glave
Foto: K1info/Freepick


Brazilski fudbal je u šoku. Desetodnevna potraga za 19-godišnjim fudbalerom Vinisijusom Skulnijem završena je u sredu, javili su brazilski mediji, prenoseći jezive detalje istrage.

Telo nestalog fudbalera pronađeno je raskomadano u saveznoj državi Mato Groso do Sul, u reci Iguatema.

Mladi fudbaler je igrao na poziciji napadača u skromnom opštinskom timu Seduk de Anastasio. Posle utakmice 25. juna otišao je na žurku sa kolegama i prijateljima, a po izlasku je nestao.

Saopšteno je da su pronađeni samo delovi kuka, trupa i jedne butine, ostatak tela, koji je obezglavljen i raskomadan, još nije pronađen. Policija je uz pomoć rođaka identifikovala igračeve tetovaže i potvrdila da je telo pripadalo nestalom fudbaleru.

Poslednji put je viđen 25. juna kada je bio na zabavi organizovanoj na benzinskoj pumpi na granici Brazila i Paragvaja. Od tada mu se gubi svaki trag, pa sve do danas. Policija je saopštila da su u pritvoru već dve osobe osumnjičene za Skulnijevu smrt i da će se potraga za posmrtnim ostacima nastaviti dok se glava ne pronađe.

Zasad se u brazilskim medijima pojavljuju samo spekulacije, a španska Marca prenosi verziju priče u kojoj je Skulni otišao u posetu bivšoj devojci, nakon čega ga je ubila njena sadašnja partnerka.

- Razlozi događaja su nepoznati, ali sve ukazuje na to da su iza zločina stajali sentimentalni i strastveni motivi - piše pomenuti španski list.

Uskoro opširnije na k1info.rs

Ostavite komentar