Vesti > Svet

Erdoganu POZLILO tokom intervjua: Zbog STOMAČNIH problema emisija PREKINUTA na 20 minuta

Erdogan se bori za još jedan predsednički mandat u jeku saniranja posledica razornih zemljotresa

Izvor: K1info/rts.rs

26/04/2023 > 17:47

podeli vest:

Erdoganu POZLILO tokom intervjua: Zbog STOMAČNIH problema emisija PREKINUTA na 20 minuta
Foto: Printscreen/Twitter/Kartina Karapetyan


Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan otkazao je za danas planirane predizborne aktivnosti iz zdravstvenih razloga pošto je njegov kabinet potvrdio da je intervju emitovan uživo nakratko prekinut zbog stomačnih problema šefa države.

Intervju turskog predsednika, koji je emitovan na televiziji 25. aprila uživo, nakratko je prekinut zbog njegovih stomačnih problema.

- Intervju je prekinut. Kamera je prikazala glavnog urednika televizije Hasana Ozturka koji je pokušao da ustane iz stolice uz reči "reklama" - piše u objavi ispod snimka objavljenog na Twitter nalogu i dodaje da se Erdogan vratio posle 20 minuta.

Erdogan je izjavio da mu je intenzivna predizborna kampanja izazvala stomačne probleme nakon što se vratio na nastavak intervjua na Kanalu 7 da bi odgovorio na još jedno pitanje.

- Danas ću se prema savetu lekara odmarati kod kuće - napisao je Erdogan na Tviteru.

Parlamentarni i predsednički izbori biće održani 14. maja u Turskoj.

Za turskog predsednika Redžepa Tajipa Erdogana izbori su od ogromnog istorijskog značaja. Erdogan se bori za još jedan predsednički mandat u jeku saniranja posledica razornih zemljotresa, afera i opšteg nezadovoljstva, a na crtu mu izlazi zajednički kandidat opozicije Kemal Kiličdaroglu.

 

Ostavite komentar